Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Citizen promaster duikserie

Citizen promaster

Citizen promaster is de citizen horloge dat bij jou past tijdens het moment dat bij jou past. citizen Promaster is ook wel de nieuwe Duikhorloge genoemd, deze komt uit de serie promaster sea. Al langere tijd geeft Citizen de mogelijkheid tot 10% korting op de duikhorloges, om dat wereld te laten openen over de mogelijkheid dat deze serie geeft. De promaster sea is gelijk en averwant met de serie Aqualand en perfect voor sportieve mensen die van duiken houden. De nieuwe serie horloges heeft de mogelijkheid tot een waterdichtheid van 200 tot 300 WR. Het uurwerk is automatisch geregeld ongeacht of het in zoet- of zoutwater bevindt, beide gevallen is dit horloge ervoor gemaakt.

Handigheid duikuitrusting

Voor je duikuitrusting is het een aanvulling en zeker dus een winst om van alle gemakken te voorzien. Mocht je interesse hebben in een duikhorloge dan is het zeker belangrijk rekening te houden met een paar zaken zoals, opstijgsnelheid onder het water, de wachterdichtheid. Advies is om een minimaal diepte mogelijkheid van 200 meter ofwel 20 ATM te hebben. De band moet goed verstelbaar zijn als je vaak een duikpak of droogpak draagt.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in de nieuwe serie van Citizen Promaster of één van de andere series dat aansluiting kan geven op bijvoorbeeld een sportieve onderwatersport of juist op zoek naar iets degelijks? Kijk dan eens verder rond op de website. Benieuwd naar de juiste maat of heb je ergens anders hulp bij nodig naar je zoektocht van een mooi, degelijk, modern of juist sportief horloge. Ook daarbij kunnen wij helpen.

https://www.juwelierswebshop.nl/