Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Een stofzuiger voor huizen met huisdieren

Als huisdiereigenaar ken je de ergernissen van het stofzuigen van een huis vol haren. Daar bedacht Dyson iets op: de Dyson V10 Animal. Je kent Dyson ongetwijfeld als het merk dat mooi vormgegeven en snoerloze stofzuigers maakt. Dat geldt ook voor deze Dyson stofzuiger. De Dyson V10 Animal is gemaakt voor huizen waar huisdieren zijn en houdt dus rekening met alle dierenharen die je tijdens het stofzuigen tegen kunt komen. Daarnaast krijg je wat je kunt verwachten van een Dyson stofzuiger: kwaliteit, design en innovatieve technologie. Met precies wat je nodig hebt aan accessoires.

Dyson V10 Animal

Verwacht geen uitgebreide set met accessoires. Daar is de prijs voor de Dyson V10 Animal ook niet naar. Je hebt precies wat je nodig hebt: een direct aangedreven vloerzuigmond, een gemotoriseerde miniborstel, een combinatie-accessoire, een kierenzuiger, een zachte afstofborstel en natuurlijk een oplader en dockingstation. Meer heb je niet nodig. Wil je wel meer zuigmonden, dan kun je die altijd bij kopen. Zolang ze maar passen op de Dyson V10. De Dyson V10 Animal heeft een extra groot stofreservoir, zo’n 40% groter dan de voorganger. Zo kun je langer zuigen zonder deze te hoeven legen.

Batterij

De batterij voor de Dyson V10 Animal stofzuiger heeft een levensduur van ongeveer een uur. Dat geldt voor de meeste Dyson stofzuigers. Wil je langer stofzuigen achter elkaar, zorg dan dat je een tweede batterij aanschaft. Dan kun je de batterijen wisselen. Het opladen van de V10 batterij duurt 3,5 uur. Dan is de batterij weer volledig vol en kun je weer een uur stofzuigen met die batterij. Je bent in ieder geval niet beperkt door een snoer en een stopcontact in je bewegingsruimte.