Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Het verschil tussen een paragnost en helderziendheid

Het verschil tussen een paragnost en een helderziende is, dat een helderziende altijd een paragnost is, maar een paragnost niet altijd een helderziende. Beiden zijn ze paranormaal begaafd, maar bij een helderziende is bijvoorbeeld het geval dat zij altijd gebruik maken van helder ´zien´. Dat wil zeggen dat zij boodschappen, beelden en filmpjes mogen zien in hun hoofd door middel van het ´derde oog´. Daaruit kunnen zij jou vertellen wat je wilt weten, en misschien wel meer.

Meerdere paranormale gaven 

Bij een paragnost is het zo dat ze over meerdere paranormale gaven kunnen beschikken, maar helderziendheid hoeft daar niet per se eentje van te zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld helder horend, ziend, ruikend, voelend, proevend of helder wetend zijn. Het verschilt per persoon over hoeveel, en welke van deze benoemde gaven zij beschikken. En daarnaast is het ook nog belangrijk om te weten hoe goed hun gaven zijn ontwikkeld en getraind, voordat je zomaar een afspraak maakt met een paragnost naar keuze. Vaak kun je dit wel terug vinden op internet.

 

Waarom is het belangrijk om te kijken naar welke paragnost je gaat?

Dit is belangrijk omdat niet elke paragnost dezelfde paranormale gaven heeft, en iedereen gespecialiseerd is op zijn eigen manier. Wanneer jij graag contact hebt met een paragnost, zal dat waarschijnlijk zo zijn omdat je bepaalde vragen hebt die je wilt stellen, of problemen hebt die je wilt bespreken. En als je bewust op zoek bent naar antwoorden, is het natuurlijk fijn dat je met iemand in contact komt die de beste inzichten heeft op het gebied van jouw vragen om zo specifiek mogelijke antwoorden te krijgen.

 

Doordat je je door middel van research verdiept in de kwaliteiten van elke paragnost, zul je vanzelf wel een klik voelen bij de persoon die het beste bij jouw en je vragen past.

Het is namelijk heel erg belangrijk dat JIJ je op je gemak voelt tijdens een consult, dan kun je er altijd meer uit halen als dat je je ongemakkelijk voelt.