Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Kinderkleding Kopen in Jouw Drukke Leven

Iedere dag lijkt je kind sneller te groeien dan de dag ervoor. Dit resulteert in kinderkleren die niet meer passen. Nu kunnen de jongere broertjes en zusjes hier en daar zeker kleertjes overnemen, maar dit kan niet altijd. Dan is het toch echt weer tijd om de stad in te duiken en nieuwe kleren te kopen voor de jongste leden van je gezin. Het kan met jouw drukke schema nog best lastig worden om dit te doen. En daarom is online kinderkleding vaak de makkelijkste oplossing. Het gemak van bestellen via jouw telefoon, tablet of laptop wint dan van de fysieke winkel. 

 

Het Genot van Online Winkelen

Online winkelen tegenwoordig daarom ook zeer populair. Tussen werk, avondeten en jouw kinderen brengen naar de voetbal kan het soms onmogelijk lijken om nog naar de winkel te gaan. Ook hebben wij nu het genoegen om de wintermaanden door te mogen brengen en ook dit kan de verleiding naar online winkelen groter maken. Het grootste verschil is dat jij het niet nu kan aanraken en passen. Maar met goede retour services die veel winkels zoals Hippe Mensjes bieden vind jij jouw nieuwe kledingstuk sneller dan je denkt.

 

Feetje Als Oer-Hollands Merk door Heel Europa

Als je dan online gaat winkelen voor nieuwe kleding voor jouw kindjes, zie je waarschijnlijk snel het merk Feetje voorbijkomen. Het kindermerk is in 1981 begonnen in Rotterdam en viert daarom haar 40ste verjaardag. Het oer-Hollandse merk is tegenwoordig te zien in heel Europa waar het kindjes vanaf maat 44 tot 86 drapeert in de hipste baby fashion. Zo is Feetje wafel pyjama ook zeer gewild. De pyjama’s zijn allemaal gestikt in een wafelpatroon wat al meer dan 25 jaar wordt verkocht. Naast pyjama’s verkoopt Feetje ook truitjes, rompers, jasjes, schoentjes, eigenlijk alles wat de kledingkast van jouw kindje nodig heeft.

 

Bekende Kinderkleding Merken in Nederland

Naast Feetje en haar oudere broer Sturdy en zus Jubel is een ander populair kinderkleding merk Name It. Dit merk begon ooit als het merk EXIT van Bestsellers in 1986 in Denemarken. Vanaf de begin jaren negentig kwam er een submerk voor peuters bij, genaamd Name It. Later werd het merk EXIT hernoemd naar het nu bekende Name It. Mocht je iets van Name It kopen kan je terecht bij kinderkleding winkels zoals Hippe Mensjes. De kledingwinkel heeft een fysieke winkel in Apeldoorn en verder een webwinkel waar alle ouders van Nederland bij kunnen bestellen. 

 

De Verschillende Levensfases van Jouw Kindje

Al met al is de kleding van jouw kind iets wat waarschijnlijk veel in het achterhoofd bij jouw als ouder speelt. De groeispurten of stoeipartijen zorgen er nou eenmaal voor een eindeloze vraag voor nieuwe kleertjes. Dit kan wellicht ook voor nodige frustratie zorgen. Toch is het ook een mooi iets, jouw kindje wordt ouder en groter en voor je het weet gaan ze zelf de wereld ontdekken. Als het zo ver is zijn de talloze oude kinderkleertjes nog een leuk aandenken aan de eerste momenten van jouw kindje op de wereld.