Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Powerbanks bedrukken als promotiemiddel

Het wordt steeds lastiger om een passend promotiemiddel te vinden voor uw merk of bedrijf. Er zijn namelijk zoveel opties, dus welke keuze maakt u voor de promotie? Is het een reclame of TV of online? Of gaat u voor ouderwets drukwerk reclame in kranten of magazines? Voordat u die keuze maakt, is het goed om te weten wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt. De oudere doelgroep kunt u beter bereiken via offline adverteren en via de TV, maar als u een jongere doelgroep heeft, kan u deze beter bereiken via online adverteren. Of wellicht via iets heel anders, bijvoorbeeld een bedrukt relatiegeschenk. Kies er bijvoorbeeld voor om een powerbank te bedrukken met uw merk of logo.

Powerbank bedrukken met uw merk of logo
Nu denkt u misschien, waarom zou ik een powerbank bedrukken met mijn logo? Dat zullen we uitleggen. Een powerbank wordt veel gebruikt om elektrische apparaten onderweg op te laden. We maken allemaal veel gebruik van onze smartphone of tablet. Deze hebben (helaas) nog geen oneindige batterijduur, waardoor een powerbank altijd handig is om bij je te hebben. Dit geldt zeker voor een jongere doelgroep. Laat daarom powerbanks bedrukken met uw logo en gebruik de bedrukte powerbanks als giveaway voor uw jonge doelgroep.

Diverse powerbanks om te bedrukken
Vanwege de populariteit van powerbanks, zijn deze tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten en met verschillende vermogens. Hoewel een aantal jaar geleden vooral de 2000 mAh powerbanks populair waren, gaat dit nu al langzaamaan richting de 5000 tot 10.000 mAh. Dat is logisch te verklaren, want onze smartphones en tablets worden steeds geavanceerder. Daarom hebben deze ook meer vermogen nodig om volledig te kunnen opladen.
Ook zijn powerbanks gemaakt van ecologische materialen steeds meer in opkomst. Denk hierbij aan powerbanks gemaakt van bamboe of kurk.

Powerbanks laten bedrukken
Powerbanks zijn erg goed te personaliseren. Dat komt omdat powerbanks vaak vlakke kanten hebben, waardoor deze erg goed te bedrukken zijn met uw merk, logo of een pakkende tekst. U heeft met een powerbank dus genoeg mogelijkheden om uw boodschap over te brengen.
U kunt er voor kiezen om een simpele boodschap op de powerbank te laten drukken, of om een full color afbeelding op de powerbank te zetten.

Goedkoop powerbanks bedrukken
Wij hebben u overtuigd en u wilt een powerbank bedrukken met uw merk of bedrijfslogo? Online zijn er genoeg aanbieders te vinden voor het bedrukken van powerbanks. Als u echt goedkoop een powerbank wilt bedrukken, dan raden wij aan om contact op te nemen met BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft een groot assortiment powerbanks. Van goedkope variant, tot de luxe powerbanks met meer dan 10.000 mAh vermogen. Bij BudgetGift.nl bent u aan het goede adres voor het goedkoop bedrukken van powerbank.

https://www.budgetgift.nl/