Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Quint Relatietherapie – Breng de Spark terug!

Heeft u behoefte aan relatietherapie? Quint helpt u graag als u het gevoel heeft dat uw relatie zijn beste tijd heeft gehad. Wanneer één partner of allebei de partners het punt bereiken dat zij het gevoel hebben niet meer het maximale te kunnen halen uit de relatie kan dit een zeer negatief en lastig gevoel brengen. Vaak hebben wij veel meegemaakt met onze partner en veel tijd, moeite en liefde in de relatie gestoken. Als de relatie dan niet meer hetzelfde voelt, kan het lastig zijn om er zomaar mee te stoppen maar ook om door te gaan. Quint helpt u graag als beide partners ervoor openstaan om hard te werken aan de relatie die hen dierbaar is. Ga naar https://quintrelatietherapie.nl voor meer informatie.

Hoe gaat relatietherapie in zijn werk?

Wilt u graag een relatietherapeut inschakelen maar vindt u het eng om te starten omdat u niet weet hoe relatietherapie in zijn werk gaat? Dat is helemaal niet erg. Graag leggen wij uit hoe het in zijn werk gaat zodat men weet waar hij of zij aan begint. We plannen een aantal afspraken in om kennis te maken en om te kijken wat de aard van het probleem is. Soms zijn er enkel een paar sessies nodig en soms ook meer als het probleem groter is. Het gemiddelde traject is vaak zes sessies. Wel moet elke partner van te voren bedenken wat zijn/haar uitdagingen zijn en waar hij/zij aan wil werken voor zichzelf en wat hij hoopt uit de relatie te krijgen. Bij deze soort therapie is het de bedoeling dat men inzicht krijgt in zichzelf, de partner en de relatie. Waar lopen we bij vast en wat maakt ons sterk als stel? 

Wat ga ik leren bij Quint?

Tijdens de therapie zal je meer te weten komen over de dynamiek van de gezin waarin je bent opgegroeid en je huidige relatie. Je leert te genieten van de kleine dingen die je partner doet of juist niet doet. Je krijgt meer inzichten over gebeurtenissen die zijn voorgevallen en we hopen dat je meer waardering voor jezelf en je partner of andere relaties zal krijgen. 

https://quintrelatietherapie.nl