Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Bereikbaarheid verbeteren met vast nummer op mobiel

Telefonische bereikbaraheid verbeteren met vast nummer op mobiel

Zoekt u een professionele manier om met een vast telefoonnummer de flexibiliteit te hebben van een mobiel? Dan is de oplossing vast nummer op mobiel met de zakelijke telefonie oplossing bij Vcare!

Nooit meer een gesprek missen

Bereikbaarheid is voor ondernemers en bedrijven een absolute must. Niet alleen om de dagelijkse gang van zaken met leveranciers en klanten op gang te houden, het is ook uitermate belangrijk om een bepaalde mate van service, klanttevredenheid en betrouwbaarheid te behalen. Tevreden klanten zijn immers de meest waardevolle klanten. Het is echter niet ongewoon dat een te drukke agenda uw bereikbaarheid kan belemmeren. Een oplossing kan zijn om een telefoondienst op te zetten, maar wanneer uw klanten bellen en niet juist geholpen kunnen worden kan het effect hebben op uw geloofwaardigheid. Een oplossing is dat u dan kiest voor zakelijke telefonie bij Vcare.

Vast nummer op mobiel met flexibiliteit

Dankzij de slimme zakelijke telefonie oplossingen bij Vcare kunt u nu zelf bepalen hoe u uw eigen mobiele bereikbaarheid regelt. Wellicht wilt u niet een standaard 9-5 bereikbaarheid hebben, maar zoekt u een manier op de pieken op te vangen gedurende de week. Of wilt u juist in het weekend ook bereikbaar blijven via het vaste nummer, zonder dat uw klanten uw prive nummer te zien krijgen. Met Vmobile van Vcare regelen we dit soort zaken voor u in en stemmen we het geheel af aan uw wensen. Vmobile biedt u drie voordelen!

1. Volledig onafhankelijk partner

Voor een optimale bereikbaarheid zoeken wij naar de juiste partner voor uw telefonie. Vcare is partner van T-Mobile, KPN en Vodafone-Ziggo en kan zodoende de best mogelijk dekking garanderen en heel Nederland én Europa.

2. Inzage in verbruik en kosten

Dankzij Vscan analyse brengen we duidelijk en inzichtelijk in beeld wat uw dataverbruik en kosten zijn. Dit houden we altijd actueel en realtime voor u bij.

3. 24/7 ondersteuning

Het Vcare servicedesk staat 7dagen per week – 24uur per dag beschikbaar voor storingen en service. Wij weten als geen ander dat we in een 24-uur economie leven waarbij bereikbaarheid ontzettend belangrijk is.

Voordelen van zakelijke telefonie bij Vcare

Maak uw organisatie beter bereikbaar met het gemak van flexibiliteit van mobiel bellen. De voordelen van Vmobile zijn:

 • Flexibiliteit in kosten
 • Eenvoudig schalen in werkplekken
 • Houd privé en zakelijke gesprekken gescheiden
 • Stel uw eigen nummer samen
 • Scherpe tarieven voor elk belplan
 • Ideaal voor teams

Stap over naar Vcare connect voor de best mogelijke schaalbaarheid

Vcare ontwikkelt in eigen huis aan een digitale cloudomgeving met slimme applicaties voor zorg en MKB. Met Vcare connect maken wij zorgorganisaties en bedrijven optimaal bereikbaar dankzij slimme integraties met bestaande ICT systemen, HAPIS en HIS systemen. Binnen onze cloudomgeving ontwikkelen wij diverse applicaties, met een nadruk voor zorg, die te gebruiken zijn afhankelijk van uw wensen. Voorbeelden zijn:

 • Automatische terugbellen
 • Gesprekken afhandelen via de pc
 • Herhaalrecepten inspreken en de volgende dag ophalen
 • Veilig gesprek opnemen tijdens het bellen
 • Inkomende gesprekken automatisch doorschakelen
 • Eenzijdig- en tweezijdig beeldzorg aanbieden op afstand
 • Faxen via e-mail
 • En nog meer…

Maak een afspraak voor een demo

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor zakelijk bellen of één van de andere oplossing van Vcare? Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs via 088-4800900 of stuur ons een mail naar info@vcare.nl.

https://www.vcareconnect.nl/