Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen uit Friesland

Na lang nadenken heb je de keuze gemaakt, je gaat verhuizen uit Friesland. Maar hoe ga je precies te werk, en waar ga je heen? Je wilt in ieder geval snel je huis verkopen in Friesland. Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet zodat je huis snel verkocht raakt en waar je naar toe kunt verhuizen.

Hoe verkoop je snel een huis?

Het verkopen van een huis begint meestal met het vinden van een juiste makelaar. Zoek een makelaar die het netwerk heeft met geïnteresseerde kopers. Verkoop je een villa? Ga dan opzoek naar een makelaar in het hogere segment. Huur daarnaast een professioneel bedrijf in die gespecialiseerd zijn in het maken van prachtige foto’s voor de verkoop van huizen. Zeg nou zelf, je bent zelf ook eerder geneigd om een bezichtiging in te plannen wanneer de foto’s mooi zijn toch?

Waar ga je heen?

Mocht je nog geen idee hebben waar je heen wilt verhuizen? Kijk wat handig is qua werk of hobby’s. Woon je liever in een stad of op het platteland? Zo kun je afwegen of je liever in Zeeland wilt gaan wonen dichtbij het water of liever de drukte van Den Haag of Scheveningen opzoekt. Ook is er altijd de mogelijkheid om voor langere periode naar het buitenland te gaan. Vertrek jij liever naar de Verenigde Staten of Thailand?

Ga je terug huren of kopen?

Afhankelijk van hoe goed je het huis verkocht krijgt kun je beslissen of je wilt gaan huren of iets terugkopen. Lees je goed in over de voor- en nadelen van huren en kopen. Wil je toch een huis terughuren na de verkoop van je eigen huis, dan kun je besluiten om het overige geld te investeren in panden of andere beleggingen. Zo kun je de huur van je nieuwe woonruimte eenvoudig maandelijks betalen zonder hiervoor extra te moeten gaan werken.