Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Waarom streamen beter is dan tv kijken

Waarom streamen beter is dan tv kijken

Nog maar tien jaar geleden moesten mensen die tv wilden kijken dat doen op een vast tijdstip, op een vaste dag, volgens een vast schema. Als ze hun favoriete programma hebben gemist, moesten ze ofwel een week wachten om het opnieuw te zien of hopen dat iemand het voor hen opnam. Tegenwoordig zijn er echter meer opties dan ooit als het gaat om tv-kijken. Je kunt je favoriete programma’s nog steeds volgens een vast schema bekijken, maar je kunt ze ook online streamen wanneer je maar wilt.

 

Er zijn verschillende redenen waarom streaming beter is dan traditionele tv. Laten we er een paar bekijken.

1. Je kunt kijken wat je wilt wanneer je wilt

Met streaming zit je niet vast aan een vast schema. Als je om 3 uur ’s nachts naar een show wilt kijken, kan dat. Als je in een weekend een heel seizoen wilt bingewatchen, kan dat ook. Jij hebt de controle over je kijkervaring en je kunt kijken wat je wilt, wanneer je wilt.

2. Je kunt overal kijken

Zolang je een internetverbinding hebt, kun je overal ter wereld tv streamen. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie in een ander land, u kunt nog steeds naar uw favoriete programma’s kijken.

3. Geen dure apparatuur nodig

Om traditionele tv te kunnen kijken, heb je een kabel- of satellietabonnement nodig, evenals een kabelbox of satellietontvanger. Dit kan kostbaar zijn, vooral als u premiumkanalen wilt. Met streaming heb je alleen een compatibel apparaat en een internetverbinding nodig. U kunt zelfs kijken op uw smartphone of tablet.

4. Er zijn geen reclamespots

Reclame is een van de meest irritante aspecten van traditionele tv. Met streaming kun je reclameblokken vaarwel zeggen. Met de meeste services kunt u snel vooruitspoelen door advertenties of programma’s bekijken zonder advertenties.

5. U kunt uw favoriete programma’s zonder kabelabonnement krijgen.

Als u traditionele tv wilt kijken, moet u een kabel- of satellietabonnement hebben. Dit kan duur zijn, vooral als je premiumkanalen wilt. Met streaming kunt u zich echter aanmelden voor een service zoals Netflix, Hulu of Amazon Prime Video en toegang krijgen tot een breed scala aan tv-programma’s en films zonder dat u hoeft te betalen voor een kabelabonnement.

 

bron: Streamplayers.nl