Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Zakelijke telefonie voor uw bedrijf

Zakelijke telefonie 

Bent u als ondernemer toe aan een zakele telefonie oplossing voor uw bedrijf? Bij PBXcomplete hebben we de totaaloplossing om in contact te blijven met uw medewerkers en klanten. De zakelijke telefonie kan aan een app gekoppeld worden, zodat de werknemers thuis ook goed bereikbaar zijn. Via de app kan er ook gemakkelijk worden doorverbonden met een andere collega. Zo blijven uw collega’s altijd bereikbaar en nu helemaal doordat we grotendeels thuis moeten werken. Voip zakelijke telefonie is een stuk goedkoper dan andere aanbieders, omdat u bij ons een vast bedrag per maand betaald en niet per gebruiker. Voor 29,50 euro per maand maakt u al gebruik van onze voip telefonie en maakt u gebruik van uw eigen omgeving. 

Voordelen zakelijke telefonie

Onze zakelijke telefonie heeft een aantal voordelen; wij werken niet met contracten, dus kunt u onze dienst maandelijks opzeggen. Er wordt een vast bedrag per maand betaald en zo is het dus voordeliger om meer gebruikers te hebben, want u betaald een vast bedrag per maand en niet per gebruiker. Verder maakt u gebruik van een eigen Voip telefonie omgeving en zit u niet met andere bedrijven op een platform. Als laatste bieden wij voldoende hulp bij de migratie, maar ook erna. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen en helpen u graag met problemen. 

U kunt u aanmelden voor een gratis demo centrale om te kijken hoe onze omgeving eruit ziet en of het wat is voor uw bedrijf. Hierna kunnen wij u helpen bij het overstappen met behoud van uw huidige nummer. 

Zakelijke telefonie diensten

Naast onze zakelijke telefonie bieden wij nog een hoop andere diensten aan die u kunnen helpen bij de communicatie met uw werknemers en uw klanten zoals: een DSL verbinding, vast-mobiel integratie, telefoonnummers, ip telefoons & headseats en als laatste bieden wij ook bellen met teams aan. 

Via onze website kunt u meer informatie vinden over de andere diensten die wij aanbieden of voor het aanvragen van een gratis demo. Neem contact op voor meer informatie of vragen via: https://www.pbxcomplete.nl/

https://www.pbxcomplete.nl/zakelijke-telefonie/