Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Zonnepanelen nodig?

Wanneer u op zoek bent naar zonnepanelen, dan zit u aan het goede adres bij Veba Energieservice B.V.! Wij kunnen ervoor zorgen dat er zonnepanelen op uw dak terecht komen. Op deze manier kunt u duurzame stroom gaan opwekken met uw eigen panelen. Super handig, want op deze manier kunt u enorm gaan besparen op de energierekening, omdat u iedere maand minder verbruikt dan normaal. Op deze manier verdient u ook de investering van de panelen terug, te zijner tijd. Afhankelijk van uw dak kan dit al binnen enkele jaren gebeurd zijn. Een ideale investering voor de lange termijn dus! Meer lezen over Veba Zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen

Zojuist hebben we al een heleboel voordelen genoemd van zonnepanelen, maar er zijn een hoop meer. We hebben al genoemd dat u uw eigen stroom opwekt, wat helemaal niets extra’s kost. Daarnaast kunt u hiermee besparen op de energierekening. Het belangrijkste is uiteraard dat u gebruik maakt van een duurzame energiebron, de zon. Op deze manier bent u duurzaam bezig. Wij zeggen altijd, voor niets gaat de zon op, maar dat betekent niet dat u er niet aan kunt verdienen! 

Vragen

Er kunnen echter vragen zijn waar u mee zit wanneer u zonnepanelen wil laten installeren. Dat begrijpen wij heel goed, en daarom staan we voor u klaar met het beantwoorden van deze vragen. Een aantal voorbeelden zijn: Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Of, hoeveel panelen kan ik kwijt op mijn dak? Wat is de investering die ik moet doen? Hoeveel tijd zal het kosten om deze investering terug te verdienen? Kost onderhoud ook nog extra? Het zijn allemaal goede vragen, en wij geven u er graag antwoord op. 

Gratis opbrengstrapport

Om deze reden bieden wij van Veba een gratis opbrengstrapport, die normaal €95,- kost. Dit rapport is volledig persoonlijk op uw situatie toegepast, zodat u specifieke antwoorden van ons krijgt op specifieke vragen. U wilt namelijk niet weten wat de algemene terugverdientijd is, maar uw specifieke terugverdientijd. We maken dan gebruik van unieke software waar een aantal factoren onderzocht worden om een berekening te maken.