Samen 1
Image default
Banen en opleidingen

Leer alles over NLP en volg de opleiding tot practitioner

Een opleiding tot NLP practitioner volg je bij RaVisie. Dit bedrijf heeft veel ervaring en biedt al jaren diverse trainingen, opleidingen, workshops en coaching aan. Kwaliteit staat van begin tot het einde van hun trainingen centraal en dit merk je direct. Er wordt op zo’n manier lesgegeven dat je de stof goed onthoudt en het ook nog eens leuk wordt. Daarnaast is ook persoonlijke begeleiding een belangrijk aspect. Er wordt naar je voortuitgang gekeken en hierin word je verder begeleid. Tijdens de opleiding leer je alles over NLP en leer je om bepaalde technieken te beheersen. Je wordt opgeleid door ervaren docenten die veel kennis hebben van NLP en jou daarom ook zo goed mogelijk kunnen opleiden.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Wanneer je de opleiding tot NLP practitioner volgt, leer je om mensen beter te coachen, begeleiden of aan te sturen. Wat voor soort werk je ook doet, deze kennis en technieken kun je bijna overal toepassen. Je leert hoe het brein van anderen en van jezelf werkt en je komt erachter hoe je onbewuste patronen in denken en het gedrag van mensen kunt herkennen. Door goed te luisteren naar mensen kun je achter hun denkvoorkeuren en motivaties komen. Vervolgens kun je hier met bepaalde technieken op inspelen. Zo kunnen belemmerende patronen doorbroken worden en krijgen mensen meer controle over hun eigen leven.

Volg de opleiding in slechts zeven dagen

Heb je interesse in de opleiding van NLP practitioner van RaVisie? Dan ben je niet een halfjaar of een paar maanden bezig. De opleiding duurt namelijk maar zeven dagen plus nog twee gratis oefendagen. Je komt direct tot de kern en oefent ook in de praktijk. Ondanks de korte tijd is de kwaliteit niet minder en leer je alles wat je moet weten over NLP. Heb je vragen? Neem dan contact op met RaVisie.

https://ravisie.nl/