Samen 1
Image default
Banen en opleidingen

Met een interim inkoper heeft u een blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem

U kent het wel, die welbekende piekperiodes binnen uw inkoopafdeling waarbij u jaarlijks mensen te kort komt. De werkzaamheden blijven zich opstapelen waardoor er een tijdelijk gebrek aan inkooppersoneel ontstaat. Bovendien hebben veel bedrijven op zich al moeite om voldoende gekwalificeerd inkooppersoneel aan te trekken en te behouden. Bij het vervullen van inkoopfuncties zoeken organisaties naar een combinatie van het opleidingsniveau, specifieke materie- en inkoopdeskundigheid. De oplossing hiervoor is het inzetten van een interim inkoper die niet alleen z’n professie tot in detail beheerst, maar ook nog eens perfect binnen het inkoopteam past. Nu rest alleen nog de vraag: waar vindt u deze?

Een partij gespecialiseerd in inkoop detachering

INSINC levert een geschikte interim inkoper die op tijdelijke basis meteen bij u aan de slag gaat. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inkoop detachering en regelt voor u voor een bepaalde periode die vakman of vakvrouw die garant staat voor een succesvolle voortgang van uw inkoopprocessen. Maar dat niet alleen. Ook stimuleren ze de teamleden, kunnen ze een gecompliceerd project sturen, begeleiden en succesvol afronden. Het neemt als het ware al uw zorgen uit handen. INSINC levert professionals van verschillende niveaus. Van operationeel tot strategisch en van junior inkoper tot interim CPO. Het vinden van een geschikte interim inkoper voor uw project laat u dan ook het best over aan INSINC.

Kies inkoop detachering bij een tijdelijk gebrek aan gekwalificeerde inkoopexpertise

Wanneer u kiest voor de inkoop detachering van dit bedrijf, ontvangt u een interim inkoper die uw organisatie met hart en ziel is toegewijd. Er wordt namelijk voor gezorgd dat hij of zij in elk opzicht perfect past binnen uw organisatiestructuur- en cultuur. Met de multi-inzetbaarheid van de interims zet u ze zowel in groepsverband als individueel in. Of u hem of haar nu aanneemt voor Service Level Agreements of het opzetten van een inkoopactieplan, u kunt rekenen op een goed resultaat! Neem contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een betrouwbaar uitzendbureau in Heerhugowaard voor Poolse arbeiders?

Je scooter rijbewijs in Haarlem halen bij deze rijschool

(ELEKTRO) MONTEUR