Samen 1
Image default
Beauty en verzorging

Alles over Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening waarbij de poriën van uw huid verstopt raken door haar, olie, bacteriën en dode huidcellen. Die verstoppingen veroorzaken mee-eters, mee-eters, mee-eters, mee-eters en andere soorten puistjes. Er zijn veel verschillende soorten acne en elk type heeft een andere oorzaak. Als je acne hebt, weet dan dat je niet de enige bent. Het is de meest voorkomende huidaandoening die mensen ervaren. Naar schatting 80% van de mensen tussen de 11 en 30 jaar heeft op zijn minst een lichte vorm van acne, en de meeste mensen krijgen er op een bepaald moment in hun leven mee te maken. Hier leggen we uit hoe acne ontstaat en wat de verschillende soorten zijn, zodat u beter begrijpt waar u last van heeft.* Puistjes ontstaan wanneer de poriën verstopt raken met dode huidcellen of lichaamseigen olie.* Sebum (een olieachtige substantie) vermengt zich met deze dode huidcellen en vormt een propje dat de porieopening blokkeert.* Als reactie hierop probeert uw lichaam het propje naar buiten te duwen door een puistje te creëren.* Als een porie te lang verstopt blijft of als uw immuunsysteem op de verstopping reageert door ontstekingen te veroorzaken, vormt zich een klein rood bultje dat een papule wordt genoemd.

Acne is de meest voorkomende huidaandoening in de Verenigde Staten. Acne wordt veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder hormonen en genetica. Het belangrijkste om te onthouden over acne is dat het niet alleen een cosmetisch probleem is – het gaat niet alleen om je huid. Acne kan in verband worden gebracht met ernstige emotionele problemen, depressie en een laag gevoel van eigenwaarde. Sommige mensen hebben zo’n extreme acne dat het hun algehele gezondheid aantast. Nu je weet wat acne veroorzaakt, laten we eens kijken waar je de meeste kans hebt op acne-uitbraken. Gezicht: Meestal is het gezicht de plek waar mensen problemen hebben met acne, maar dat wil niet zeggen dat je geen acne op andere delen van je lichaam kunt krijgen. Het gezicht heeft meer olieklieren dan welk ander deel van je lichaam dan ook, dus je zult hier waarschijnlijk meer acne zien dan ergens anders. De twee meest voorkomende soorten acne in het gezicht zijn mee-eters en mee-eters, die ook wel gesloten comedonen worden genoemd omdat ze niet door het huidoppervlak heen prikken. Mee-eters zijn platte, donkere bultjes gevuld met dode huidcellen en olie. Witte mee-eters zijn witte of gele bultjes met bacteriën en olie onder het oppervlak van je huid.

De COSRX pleister zelf is superdun en doorzichtig, waardoor hij heel gemakkelijk onder de make-up te gebruiken is, of gewoon op zichzelf. Omdat het doorzichtig is, past het ook heel goed bij je huid, dus als je een grote puist of litteken op je gezicht hebt, hoef je je geen zorgen te maken om het te bedekken met tonnen make-up of hopen dat niemand het merkt. De COSRX Acne pimple patch pleister kan ’s nachts of de hele dag blijven zitten, afhankelijk van hoe erg je acne is, wat geweldig is omdat het betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan het verzorgen.

https://kocosmo.nl/