Samen 1
Image default
Beauty en verzorging

Voor sauna artikelen ga je naar Xziir.nl

Xziir.nl is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van artikelen voor in de sauna. Dankzij onze expertise op het gebied van deze producten, hebben we later ook andere wellness benodigdheden opgenomen in ons assortiment.

Je kan op onze website alles vinden wat je nodig hebt voor een gezellig bezoek aan de sauna! Van saunakilts en sauna badjassen, tot hamamdoeken en gewone badhanddoeken. We hebben het allemaal! Door online je bestelling te plaatsen, kan je veel tijd besparen! Enkele klikken en de producten worden snel aan je voordeur bezorgd.

Onze categorieën

Onder onze categorie handdoeken, vind je allerlei producten terug die je kan gebruiken in de badkamer. Zoals sauna handdoeken of speciale haarhanddoeken. Ook onze speciale handdoeken van bamboevezels kan je daar terugvinden. Daarnaast bieden wij verschillende soorten badjassen aan, zoals badjassen van dun katoen, of bamboevezel badjassen voor in de sauna. Verder bieden wij ook hamamdoeken aan van goede kwaliteit.

Deze soort van handdoeken zijn ideaal om jouw lichaam te bedekken wanneer je naar de wellness gaat. Ze zijn ontworpen om heel snel te drogen en lang mee te gaan! Je kan ze op onze website vinden in verschillende maten en stijlen!

Het gebruik van bamboevezel

Veel producten die we bij Xziir aanbieden, zijn gemaakt van bamboevezel. Dit materiaal droogt namelijk veel sneller dan andere stoffen. In een vochtige omgeving zoals een saunaruimte, is het uiteraard belangrijk dat het vocht niet in je kledij blijft hangen. Dit zou er namelijk kunnen voor zorgen dat schimmels zich gaan ontwikkelen.

Wellness artikelen van bamboevezel zijn gelukkig antibacterieel. Bovendien zijn er ook zeer weinig mensen allergisch aan deze vezels! Tenslotte is het ook heel makkelijk om handdoeken van bamboevezels compact op te vouwen. Zo nemen ze minder plaats in beslag! Bamboevezels hebben dus overduidelijk heel wat voordelen! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook nog een stuk duurzamer dan andere stoffen. De productie en het gebruik hebben een veel kleinere impact op het milieu!

Wij staan klaar voor iedereen!

Of het nu gaat om privégebruik of om aankopen voor professioneel gebruik, iedereen kan bij ons terecht! De minimum besteding voor gratis verzending is laag genoeg, daardoor hoef je niet per sé heel veel stuks af te nemen. Maar ook wanneer je besteld voor je zaak, kunnen wij je helpen. Op onze website vind je heel wat info! Mocht je geen antwoord vinden op je vraag, of je wil graag professioneel advies, dan kan je ons steeds contacteren via het handige contactformulier!

https://xziir.nl/nl/