Samen-1

Een gebruikte vrachtwagen van verschillende topmerken

Naar een leverancier voor een gebruikte vrachtwagen hoef je niet verder te zoeken. Francken & Wagensveld  beschikt over een divers aanbod, waarbij je nog steeds verzekerd bent van de beste kwaliteit. Je kiest uit vrachtwagens van verschillende topmerken zoals DAF, SCANIA en Volvo. Naar welk merk of wat voor model gaat jouw voorkeur uit? Laat het weten als je contact opneemt met dit ervaren bedrijf. Er is ook voor jou een passend model beschikbaar! Dit bedrijf heeft alles in huis om jouw vrachtwagen te kunnen leveren, te kunnen herstellen en te kunnen onderhouden. Dat is nog eens topservice waar je op kunt rekenen!

Pas een gebruikte vrachtwagen naar wens aan

Jouw vrachtwagen moet natuurlijk aan al jouw wensen voldoen. Of het nu gaat om de grootte van het model of het merk, er zijn vast en zeker eisen die je terug wilt laten komen. Kies daarom voor de uitstekende dienstverlening, geleverd door het tem van Francken & Wagensveld. Of het nu gaat om een reguliere en periodieke servicebeurt of om een complete modificatie van een voertuig, alles kan worden verzorgd naar jouw wens. Klinkt aantrekkelijk, toch? Sinds 1970 is Francken en Wagensveld internationaal actief in het exporteren van vrachtauto’s en onderdelen. Naar welke gebruikte vrachtwagen gaat jouw voorkeur uit?

Kies voor een gebruikte vrachtwagen of een gebruikte trekker

Wist je dat dit bedrijf over een ruim aanbod beschikt? Je kiest niet alleen voor een gebruikte vrachtwagen, maar ook voor een gebruikte trekker. Maak eenvoudig gebruik van verschillende zoekfilters op de website. Denk hierbij aan carrosserie, merk en model, maar ook brandstof, bouwjaar en de kilometerstand. Heb je het geschikte model gevonden? Plan in dat geval eens een afspraak om het gewenste model in het echt te bekijken. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom aan de Molendijk 2A in Nieuwerbrug. Ook voor verschillende reservedelen ben je hier aan het juiste adres. Neem gerust eens contact op voor het actuele aanbod.