Samen 1
Image default
Bedrijven

Excel voor beginners en gevorderden

Excel is een handige tool om je administratie op orde te houden, dit voor je eigen huishouden of voor grote bedrijven. Omdat het een programma is waar zeer veel informatie georganiseerd in verwerkt kan worden is het niet altijd makkelijk te begrijpen. De vele functies en applicaties kunnen je aardig overrompelen. Met Microsoft Excel kun je namelijk data verwerken, berekeningen maken en datasheets maken. Zo kun je excel vele berekening automatisch laten uitvoeren. Maar hoe krijg je dit nu voor elkaar en welke handelingen moet ik daar nu voor uitvoeren?

 

Efficiëntie door een training

Om grip te krijgen op je administratie is een excel cursus online een ideale manier om alle mogelijkheden van excel te leren. Tijdens deze cursus word elke stap duidelijk uitgelegd met voorbeeldopgave en oefeningen om het volledig onder de knie te krijgen. De voorbeelden kun je altijd terug kijken als je tijdens de handelingen er even niet meer uit komt. Begrijp je de basis principes dan zijn er vervolg cursussen om dieper op de stof in te gaan.

 

Excel in het werkveld

Nagenoeg elk bedrijf gebruikt excel voor hun boekhouding. Zodat je tijdens je werk snel en efficiënt de werkzaamheden kan verrichten is een gevorderde excel cursus online ideaal om deze informatie te leren. Dit is een perfecte cursus voor als je al een tijdje met excel werkt of kijkt naar een omscholing om andere werkzaamheden binnen je bedrijf op te pakken of voor een nieuwe baan en toekomst wil opbouwen.

https://compu-academy.nl/cursus-excel-online/