Samen 1
Business / Business Services

3 redenen waarom je een laptop rugtas zou moeten hebben

Een laptop rugtas is echt onmisbaar voor degenen die weleens een laptop meenemen. Natuurlijk zijn er ook andere tassen waar je je laptop in kwijt kan, maar wij zijn helemaal fan van de laptop rugtas. In dit artikel geven we 3 redenen waarom! 

1. Goed voor je lichaamshouding 

Van alle tassen die er bestaan, is een rugtas vaak het beste voor je rug. Verder krijg je door het dragen van een rugtas ook de neiging om vanzelf rechtop staan. Dit komt doordat het gewicht op een zodanige manier wordt verdeeld over je schouders dat de kans op pijn en een gebogen rug wordt geminimaliseerd. Zeker als je een laptop mee wilt nemen, is het belangrijk dat je lief voor je rug bent, want een laptop kan soms best wel zwaar zijn. Met een goede laptop rugtas kun je urenlang lopen of fietsen zonder last te krijgen. 

2. Handen vrij en makkelijk te dragen 

Aansluitend op de bovengenoemde reden, is een rugtas ook nog eens makkelijk om te dragen. Vooral als je bijvoorbeeld moet fietsen, is het beter om een rugtas te dragen want dan zit ‘ie tenminste niet in de weg! Bij het dragen van andere soorten tassen zoals een schoudertas houd je toch algauw de tas vast met een hand of om je arm, terwijl je bij een rugtas altijd je beide handen vrij hebt. 

3. Laptop rugtassen zijn hip 

Rugtassen zijn helemaal hip tegenwoordig, dus dat is een goede reden om er een te dragen! Er bestaan allerlei soorten laptop rugtassen, van simpel en zakelijk tot aan sportief en stoer. Je kunt verder ook kiezen uit allerlei kleuren, printjes en materialen, dus er is letterlijk voor iedereen een mooie laptop rugtas te krijgen, wat je kledingstijl en smaak ook is. Veel merken hebben naast gewone laptoptassen ook speciale laptop rugtassen in hun collectie zitten, met een speciaal laptopvak erin zodat je laptop extra goed beschermd wordt tijdens het vervoeren.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/