Samen 1
Image default
Business / Business Services

Beslissen over de vorm van LED lampen

Dus je zou kunnen hebben vastgesteld om de overgang naar LED-verlichting voor uw huis te maken – geweldig! Laat u helemaal klaar om enorme financiële besparingen te maken in de toekomst, zoals LED-lampen kopen, niet optimaal gebruik minder energie, echter, kan de definitieve zoveel als 25 jaar, terwijl het niet hebben om zich te vervangen.

Het uitkiezen van de juiste LED vormen en bases voor uw lamp armaturen moeten bovenkant voor uw record bij het maken van de uitwisseling van deze verscheidenheid van lamp. Energiebesparende zachte bollen is een problematisch gebied, dus garanderen dat je hebt de basis in plaats dat je klaarstoomde voor succes als het dan gaat om de besluitvorming over de verschillende stadia van de efficiëntie, uitstekende van licht, kleur en verschillende LED vereisten.

Er zijn een paar verschillende vormen van structuur voor de LED armaturen, en deze omvatten de noodzakelijke, Globe, de Small Globe, de Kaars, de Vlam van de kaars en de schijnwerpers. Elk van hen heeft een buitengewone toepassingen en applicaties, een goede manier hieronder om ontdekt te worden.

De klassieke wereld is waarschijnlijk een van de meest voorkomende vormen van de zon lamp die je zult zien, feilloos aanbrengen van de foto van de gewone gloeilamp zachte lamp die de belangrijkste variëteit van de zon competitieprogramma in het Verenigd Koninkrijk huizen voor een lange tijd was. Het is bijna altijd gebruik te maken van in het plafond mild bol armaturen, zo goed als in een tabel, muur en de grond lampen.

Omdat de titel al doet vermoeden, de mini-wereld is een kleinere meting van de traditionele wereld vorm en is in het algemeen gevonden in de tabel, wand en vloer lampen. Spotlights zijn, natuurlijk, een zeer exacte soort licht worden met een buitengewoon individuele vorm. Met behulp van LED lampen in al deze lichten wordt nu nog meer bekende en bekend dan het milde halogeenlampen traditioneel gebruikt voor spotlights.

Kaars en kaarsvlam gloeilamp armaturen worden gewoonlijk gebruikt in kroonluchters en wandlampen, omdat de ontvouwen, en de houding van de zon die ze uitstoten in het bijzonder eigen aan veel van deze verlichting. De kaars vlam one-of-a-kind van de kaars in de wijze waarop de vorm in de richting van die van een echte brand, en kan derhalve een verdere visueel uniek alternatief.

Veel van deze bijzondere soorten vormen van LED lampen armaturen komen in zowel helder of mat glas, de optie die door de smaken en specificaties van de persoon die de invoering van hen in het huis.

De juiste vorm van de basis wil ook worden gekocht voor bol armaturen naar behoren functioneert. Bases zijn niet uitwisselbaar, dus beslissen over de juiste is van het grootste belang om te voorkomen terugkeren objecten aan de verkoper voor een terugbetaling of een alternatief.

Een van de cruciale meest originele vormen van bases is de B22, LED E27, E14 en LED GU10 fittingen. De B22 is de ouderwetse Britse bajonet base, meestal gebruikt voor het plafond mild lamp fittingen. De E27 is een schroef worden, bovendien aanzienlijk gevonden voor de periode van de natie voor het plafond armaturen, alsmede voor wand-, vloer- en tafellampen van meer dan een paar ontwerpen.

De LED E14 is een kleinere variant van de LED E27 en wordt gebruikt voor licht in bureau, wand en vloer lampen. De LED GU10 is het meteen herkenbaar ‘Push and Twist’ basis die in de spotlights. Er is bovendien de MR16 laagspanning hoogtepunt basis, en de G4 en G9 capsules.

De laatste twee zijn bases met twee pennen, ontworpen voor kleine lampen. Deze worden meestal gebruikt in zeer specifieke Led zachte hulpstukken die doet denken aan in afzuigkappen en spotjes.

Het maken van bepaalde dat je gewoon beslissen over de juiste vorm en omdat de conventionele base is de sleutel om ervoor te zorgen dat uw gloeilamp armaturen werken als ze te hebben en gleuf in goed samen met uw verlichting facetten. Ook al is het bepalen van de juiste specificatie van het product is vrij gemakkelijk te doen, altijd in overleg met een verlichtingsarmaturen specialist indien twijfelachtig om zo te garanderen dat je gewoon kopen van de juiste product om uw huis.

 

https://leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

Dat is een dure ingreep

Bedrukte mokken bij BudgetGift

Van het dak vallen