De cryptovaluta Verge

De cryptovaluta Verge richt zich op privacy. Verge onderscheid zich van andere zogeheten ‘privacy-coins’ door zijn Wraith Protocol. Dit protocol is inmiddels gereleased (iets wat nogal wat voeten in de aarde had). Het Wraith Protocol zorgt ervoor dat de gebruiker kan kiezen of een transactie in normale modus of in een soort incognitomodus verstuurd moet worden. 

Dit is iets wat tot nu toe nog geen enkele andere cryptovaluta biedt. Er zijn uiteraard crypto’s die je een normale transactie laten versturen en ook privacy crypto’s die volledige privacy aanbieden.

Maar geen enkele cryptocoin bied je de keuze tussen de 2 opties op dezelfde blockchain. Het Wraith Protocol heeft dus een zeer praktische functie. Er zijn namelijk zat voorbeelden te bedenken van situaties waarin je niet wil dat alle informatie ‘openbaar’ op de blockchain staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrijven of mensen met een groot vermogen. 

Verge online kopen 

Bitvavo exchange is een betrouwbare en goede uitkomst wanneer het kopen van crypto voor jou op het eerste gezicht wat lastig lijkt. Registreren is zo gedaan en je kan direct met euro’s je cryptovaluta aankopen. Er is geen minimum instapbedrag benodigd dus je kan al met het wisselgeld van de bakker beginnen. 

Bitvavo is een nieuwe Nederlandse broker en heeft eind 2017 de deuren geopend. De broker richt zich vooral op eenvoud en zorgt ervoor dat men gemakkelijk cryptocurrency kan kopen. De website en het portaal zien er modern uit en werk dankzij de gebruiksvriendelijke interface erg gemakkelijk en intuïtief. 

Bron: https://bitvavo.com/nl/verge