Samen 1
Image default
Business / Business Services

Een advocaat uit Zeist oproepen voor expertise

Voor een rechtszaak tegen mijn eigen baas had ik een advocaat nodig uit de omgeving van Zeist. Het was namelijk zo dat ik een contract had getekend voor een bepaalde bedrag per maand. Alleen ik, en andere collega’s van mijn afdeling, kregen een lager bedrag betaald dan dat er op het contract stond. Hiermee ben ik naar mijn baas gegaan en die heeft fit keihard ontkent. Nu ben ik er helemaal klaar mee en ben ik een rechtszaak begonnen omdat dit niet kan kunnen vind ik. 

Een advocaat uit Zeist die weet waar hij het over heeft

Het was wel handig als de advocaat uit de omgeving van Zeist veel wist over de arbeidswet. Want dit moesten we natuurlijk helemaal uitzoeken om de rechter te overtuigen dat ik gelijk had en dat hij mij eindelijk goed zal betalen. Toevallig wist ik dat een van mijn vrienden ook een advocaat had gehuurd voor een bepaalde zaak en dat die erg goed was gegaan. Hij adviseerde mij om naar Schouten Advocaten te gaan. Dus heb ik daarmee contact opgenomen en kon meteen de volgende dag langs voor een kennismakingsgesprek. Daar had ik een van de advocaten ontmoet waarmee ik het proces in zou gaan. Hij was erg vriendelijk en ik merkte meteen dat hij veel wist van de arbeidswet. Daarom was het een goede keuze om met hem in zee te gaan en deze zaak te winnen.

Professioneel aan het werk

Wat mij opviel aan de advocaat was dat deze erg professioneel was ingesteld, maar ook vriendelijk en een beetje humor had. Hierdoor was het proces van de zaak een stuk relaxter en had ik er meer vertrouwen in. Dankzij de goede advocaat van Schouten Advocaten heb ik gelijk gekregen van de rechter en moest mijn baas een boete betalen en zijn medewerkers vanaf nu wel goed betalen. Ik was erg blij met dit resultaat en ben Schouten Advocaten erg dankbaar.

Contact

Bent u ook op zoek naar een goede advocaat in uw omgeving? Bekijk dan de website van Schouten Advocaten voor meer informatie over de advocaten en de rechtsgebieden waar zij zich hebben gespecialiseerd.

Gerelateerde artikelen

Waarom een e-sigaret kopen?

Demontabele containers

Een HP latex printer voor jouw organisatie!