Samen 1
Business / Business Services

Een comfortabele tandartsstoel heb ik gevonden bij Alldent!

Al meer dan 20 jaar werk ik in de tandarts wereld en ik had nog nooit zo’n fijne tandartsstoel gehad. Vanaf ik begon met mijn praktijk heb ik mijn oude stoel gebruikt en nooit laten vervangen, omdat hij het prima deed. Helaas is de stoel niet meer zo comfortabel als vroeg en begint hij langzaam te slijten en stuk te gaan. Daarom was het tijd om een nieuwe tandartsstoel te vinden!

Verschillende merken en soorten tandartsstoelen

Bij verschillende soorten bedrijven zijn er allerlei verschillende soorten tandartsstoelen met ieder zijn eigen karakter. De ene is meer voor het praktisch gebruik en flexibiliteit en de ander weer voor het comfortabel zitten. Ik wilde gaan voor het praktisch gebruik met een comfortabele zit. Helaas zijn er maar een paar merken die dit aanbieden in een tandartsstoel en die verkopen de meeste bedrijven niet. Dus ik ben eerst in mijn omgeving gaan kijken naar bedrijven die wel de goede stoelen verkochten. Maar het is mij niet gelukt om bij hun een stoel te krijgen. Toen ben ik het internet opgedoken om te kijken naar mogelijkheden voor de stoel. Al snel kwam ik op de website van All Dent terecht. Daar zag ik dat ze bijna alle soorten en merken stoelen hadden die er bestaan! Dus daar moest mijn stoel wel tussen staan!

Alldent heeft me goed geholpen

Na een tijdje zoeken in het assortiment, vond ik de keuze maken erg moeilijk. Er zaten zulke mooie stoelen bij! Ik kon maar niet een keuze maken tussen de stoelen. Daarom vroeg ik aan All Dent zelf wat zij mij adviseerde voor een stoel. Ik legde uit wat mijn situatie was en dat namen ze mee in hun advies. Toen ik het advies hoorde, was ik er meteen mee eens. Het waren goede punten die ze opnoemde en heb daarom meteen de stoel bestelt. Hij staat nu mooi in de praktijk en heb er veel plezier van!

Contact

Wilt u ook een goede stoel voor in uw praktijk? Of andere tandarts spullen? Bekijk dan het gehele assortiment van All Dent op www.alldent.nl