Samen 1
Business / Business Services

Een goede overeenkomst bij mediation uit Amersfoort

Ik en mijn vriend zijn naar mediation uit de omgeving van Amersfoort gegaan om een samenlevingsovereenkomst te sluiten met elkaar. Al voor een langere periode willen we officieel samenwonen. Maar daarbij willen we wel een overeenkomst samenstellen over de kosten die we verdelen onder elkaar en natuurlijk hoe we het zouden doen met de hypotheek. Daarom zochten we iemand die ons kon helpen om zo’n overeenkomst vast te leggen zodat we echt konden samenwonen. Bekijk de mediator Amersfoort.

Het overeenkomst samenstellen bij mediation uit Amersfoort

Al snel hadden we een mediation praktijk gevonden in de omgeving van Amersfoort die ons kon helpen met het opstellen van een overeenkomst. Onze ouders hadden veel goede dingen hierover gehoord en dacht dat dit de beste praktijk was om een overeenkomst samen te stellen. Wij geloven hen op hun woord en besloten om een afspraak te maken bij de mediationpraktijk. Ze klonk heel aardig aan de telefoon en konden redelijk snel daar terecht om alles te bespreken. Bij de kennismaking was het vooral erg gezellig en vroeg ze veel over ons leven en hoe wij bepaalde zaken nu aanpakken. Hierdoor kon ze later ons advies geven over welke regels het beste is om op te stellen.

Alles in orde!

Na goed overleggen met de mediator, hadden we snel al een paar afspraken op papier staan waar wij het allebei mee eens waren. Maar soms hadden we ook moeite met bepaalde afspraken maar daar kon de mediator ons goed bij helpen om toch samen tot iets te komen waar wij allebei achter stonden. Na een tijdje hadden we de gehele overeenkomst samengesteld en konden we deze gaan tekenen. Dit was wel een spannend moment omdat we nu echt gingen samenwonen en we waren allebei enthousiast en gespannen tegelijkertijd. Nu is hij ondertekend en zijn we officieel samen. Deze mediator heeft ons goed geholpen en weet waar ze het over heeft.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de mediator? Bekijk dan de website van Anniek Schuurs Mediation voor meer informatie over alle diensten die zij in haar praktijk voor u kan aanbieden.