Samen 1
Image default
Business / Business Services

Een ruime vergaderlocatie in Veenendaal heb je bij Vonk360

Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Veenendaal dan ben je bij Vonk360 aan het juiste adres. De locatie is zeer centraal gelegen, want deze ligt direct aan de A12 in de buurt van Utrecht, wat dus centraal is in het land en gemakkelijk te bereiken is. Het gebouw dat hiervoor wordt gebruikt is een duurzaam en innovatief gebouw, waarmee je nog een steentje bijdraagt aan het milieu en je bevindt in een heel bijzondere omgeving. Je kunt hier met je team komen om even weg te zijn uit je eigen omgeving of om een mooie ruimte te hebben om een presentatie te geven aan de zakelijke partners of voor een standaard vergadering waar je soms even een andere omgeving voor nodig hebt om deze effectief te laten zijn.

Vonk360

Bij deze vergaderlocatie in Veenendaal kan je de gasten ontvangen in een erg ruime en royale hal waar men een echt welkom zal hebben. Je kunt een vergadering inplannen in een van de ruimtes die daarvoor is bestemd, maar wil je het wat informeer dan kan je ook gebruik maken van de businesslounge. De ruimtes die je kunt afhuren zijn geschikt voor aantallen tussen de twee en de honderd mensen. De vergaderlocatie in Veenendaal is erg modern en dat zie je terug in het gehele interieur. Er wordt veel gebruik gemaakt van ramen, waar veel licht mee wordt gevangen, wat weer bijdraagt aan een betere vergadering. Want uit onderzoek is gebleken dat licht het systeem in de hersenen ten goede komt.

Alles werkt naar behoren

In de vergaderlocatie in Veenendaal wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken en ben je ervan verzekerd dat je geen technische problemen hebt wanneer je een vergadering in gaat. De presentatie zijn op een smartbord, zodat je hier een gemakkelijke presentatie op kunt laten zien. Ook wordt er hiermee rekening gehouden met het lichtinval, daar zijn de borden geheel op ingericht. Door middel van een goede aansluiting van het internet, zal je hier ook nooit problemen mee ondervinden. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een glasvezelverbinding bij de vergaderlocatie in Veenendaal en dat heeft als kenmerk om een snelle verbinding te realiseren. Kijk voor meer informatie op https://www.vonk360.nl/vergaderlocatie-veenendaal/.