Samen 1
Business / Business Services

Houten vloeren met kwaliteit, alléén bij Bax Houthandel

Van de aankoop tot en met de installatie van een houten vloer bent u bij Bax Houthandel aan het juiste adres. Al jarenlang weten wij van stukjes hout prachtige vloeren te maken. Of het nu gaat om een vloer voor uw woning of kantoor, wij kunnen het allemaal. Vloeren van hoge kwaliteit tegen goede betaalbare prijzen. Wij maken de vloeren zelf in ons hoofdfiliaal in Barneveld. Wij hebben dus niet te maken met een tussenhandelaar die de prijzen flink op drijft, maar staat direct in contact met de leverancier. Voor problemen hoeft u dus ook niet via allerlei omwegen contact met ons op te nemen, maar kunnen wij direct het probleem oplossen. En wat onze medewerkers zo vakkundig maakt, is hun flexibiliteit en het feit dat zij het woord nee niet kennen. Zij weten altijd wel weer een oplossing te vinden. Bax houthandel is niet voor niets de expert in de verkoop en installatie van houten vloeren.

Houten vloeren in allerlei soorten en maten

Er zijn vele mogelijkheden met onze houten vloeren. Daarom is het handig dat u weet wat u wilt. Heeft u liever een massief houten vloer of lamelparket? Wilt u vloerverwarming aan laten leggen? Woont u in een appartementencomplex en moet u dus rekening houden met uw medebewoners en wat ligt er voor een ondervloer. En uiteraard de belangrijkste vraag wat is uw budget. Aan de hand van dit wensenlijstje kunnen wij voor u vloeren uitzoeken en u advies op maat aanbieden, want voor een leek is het moeilijk om tussen de bomen door het bos te zien. Wij proberen u daar doorheen te leiden en te helpen met het uitzoeken van de perfecte vloer die past bij uw interieur en ook technisch mogelijk is. Gelukkig hoeft het ene, het andere bij ons niet uit te sluiten, maar sluit het vaak perfect aan.

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wij leveren een mooie kwaliteit vloer tegen een goede, betaalbare prijs. Bedrijven en particulieren weten de weg naar het bedrijf goed te vinden. Neem een kijkje op de website en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben. Kom bovendien eens vrijblijvend langs op locatie, wij ontvangen graag onze klanten persoonlijk.