Samen-1

Humidor voor het laten rijpen van sigaren

Humidor voor het rijpen van uw sigaren

Humidor op maat laten maken is een project waarbij op veel zaken gelet moet worden. Een humidor op maat laten bouwen is veelal een project waarbij de juiste vragen gesteld dienen te worden. Uiteraard is het andersom wenselijk dat de klant, particulier dan wel zakelijk, zijn of haar wensen duidelijk uitspreekt. Enkel in dat geval kan het streven naar perfectie leiden tot de beste en mooiste humidor naar ieders voorkeur.

Zodra u heeft besloten dat het op maat laten bouwen van een humidor datgene is wat u graag wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien dat uw persoonlijke wensen worden vertaald naar onze ambachtslieden. Als sigarenwinkel hebben wij ook veel ervaring met het verkopen van merk humidors. Echter ten opzichte van de op maat gemaakte humidors kan hier weinig aan veranderd worden.

Hieronder enkele tips om voor uzelf alvast over na te denken. Zodoende kunt u ons voorbereid benaderen indien u dit wenst. Uiteraard zullen wij vervolgens zorgdragen voor een stevige contructie welke bestand is tegen de hoge vochtigheid van binnenuit. Daarnaast voorzien wij de juiste apparatuur voor het bereiken van de juiste luchtvochtigheid in de gehele humidor tussen de 65 en 75 %. Om dit te bereiken moeten wij de nodige maatregelen constructietechnisch.

Het op maat laten produceren van een kleine humidor of tafelmodel humidor zal verhoudingsgewijs veel duurder uitvallen. Besef u dat de meeste van onze klanten na aanschaf van een humidor spijt hebben dat ze deze niet groter hebben gekocht.

Indien u thuis een zeer mooie oude kast, anieke koelkast of bijvoorbeeld een piano heeft staan is het goed mogelijk deze om te bouwen tot een humidor. Het is aan ons om een dergelijke constructie klaar te maken voor hoge luchtvochtigheid van binnenuit. Natuurlijk kunnen we heel goed een humidor van nul af maken.

Wilt u de humidor voorzien van glas aan de buitenkant? Zo ja, welke zijden. Wilt u de humidor voorzien van glas aan de binnenkant?

Wat voor houtsoort zou u graag zien om te gebruiken voor uw humidor? Uiteraard werken wij aan de binnenkant enkel met het echte Spaanse cederhout ‘Cedrala Odorata’. Aan de buitenkant kunt u nadenken over houtsoorten als eik, walnoot, zebrano, palisander. Uiteraard is het ook mogelijk om een gelakte, moderne humidor te leveren. Tevens kunt u nadenken over vormgeving van het geheel.

Wilt u graag LED verlichting? U zult begrijpen dat LED warmte produceert en dit komt niet altijd ten goede van uw sigaren. U kunt wel overwegen om door ons een schakelaar te laten voorzien.

Zou u gaag een lade wensen voor het sorteren van uw sigaren? Deze laden kunt u dan meteen ook gebruiken voor het mooi presenteren van uw sigaren.

We hopen dat we u met deze tips op weg hebben kunnen helpen met het onderzoeken van uw eigen wensen. Graag tot ziens op http://www.humidorkoning.nl