Samen 1
Business / Business Services

Implantoloog in Utrecht

Als je een tand of kiest mist dan kan het een uitkomst zijn om een implantaat te laten zetten. Je kunt een implantaat ook wel omschrijven als een kunstwortel gemaakt van een titanium schroefje die in de kaak wordt geplaatst. Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar een implantoloog in Utrecht? We vertellen je graag waar je terechtkunt!

Welke implantoloog in Utrecht?

Implantologie is het snelst groeiende onderdeel van tandheelkunde en heeft als doel één of meerdere tanden te vervangen voor implantaten. Wanneer je ook graag een implantaat wilt dan kan een implantoloog je hierbij helpen. De implantaat wordt na het plaatsen voorzien van een kroon, brug of een overkappingsprothese. Woon je in of nabij Utrecht? Dan raden we je aan om te kiezen voor Staalwijk Tandarts. De tandartsen bij deze praktijk zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten.

Behandeling

Voordat de behandeling wordt uitgevoerd, wordt er eerst in een consult gekeken naar het gebit en wordt er een röntgenfoto gemaakt. Wanneer alles met elkaar is afgestemd wordt er een afspraak gemaakt voor de behandeling. De implantaat wordt geplaatst onder plaatselijke verdoving. Hierna wordt er in het tandvlees een klein sneetje gemaakt, waardoor het kaakbot wordt bereikt. In het kaakbot wordt een klein gaatje geboord en opgeboord tot de gewenste dikte en lengte. Hierna wordt de implantaat geplaatst.

Meer weten over deze implantoloog in Utrecht?

Wil je ook graag dat deze implantoloog in Utrecht jou verder helpt? Neem dan contact op met Staalwijk Tandarts. Ook als je nog vragen hebt of meer wilt weten over de behandeling dan staan de specialisten van Staalwijk Tandarts je graag te woord. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

https://www.staalwijktandarts.nl/