Samen 1
Business / Business Services

Mediation bij scheiding Culemborg

De Mare Mediation is een kantoor die mensen bijstaat bij hun echtscheiding in Culemborg. Bij het einde van een huwelijk dienen er namelijk een aantal zaken goed geregeld te worden. Niet alleen de verdeling van de gemeenschap van goederen en de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden maar ook het eventuele ouderschapsplan, de alimentatie en pensioenen. Dit zijn allemaal zaken waar De Mare Mediation u met raad en daad bij kan staan. Dit geldt niet alleen bij het einde van een huwelijk maar ook bij het einde van een geregistreerd partnerschap, einde van een samenlevingsovereenkomst of bij het einde van ongehuwd samenleven.  

Inloopspreekuur bij advies scheiding Culemborg

De Mare Mediation biedt een gratis inloopspreekuur aan indien u bij een scheiding in Culemborg advies wenst. Er is namelijk gebleken dat er bij inwoners van Culemborg en omgeving veel behoefte is aan een gratis inloopspreekuur. Dit spreekuur vindt eenmaal per maand plaats op een dinsdag en wordt verzorgd door 3 advocaten en advocaat mediators uit de omgeving van Culemborg in samenwerking met STMR en GGD. Tijdens een van deze spreekuren kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend terecht met uw vragen over bijvoorbeeld gezag, alimentatie of omgang. Uiteraard vinden deze gesprekken plaats in een afgesloten ruimte waar uw privacy gewaarborgd blijft.

Uw scheiding in Culemborg met zorg geregeld

Bij De Mare Mediation wordt uw scheiding in Culemborg begeleid met zorg. Mediation is bijvoorbeeld een goede manier om met elkaar tot oplossingen en afspraken te komen. Een mediator van De Mare Mediation is onpartijdig en geeft u beide de ruimte om over de problematiek en oplossingen daarvan te praten. Zo worden er door De Mare Mediation met zorg maatwerk oplossingen geboden  overeenkomstig de geldende rechtspraak. Mediation is altijd de meest gunstige weg bij een scheiding. Mocht mediation onverhoopt niet baten dan kunnen de advocaten van De Mare u bijstaan bij een eventuele echtscheidingsprocedure. Zo kunnen zij voor u een verzoek tot echtscheiding voor u indienen, en procedures voeren aangaande de alimentatie of andere geschillen. Denk bijvoorbeeld aan verzoeken omtrent gezag, het vaststellen en nakomen van een omgangsregeling of het wijzigen van een hoofdverblijfplaats van een kind. Of het nu dus gaat om bemiddelen of bijstaan in een procedure, de mediators en advocaten van De Mare Mediation staan voor u klaar.