Samen-1

Nieuwe of gebruikte verzenddozen

Bij de Dozenhal kunt u nieuwe en gebruikte kartonnen dozen kopen. Met een ruime voorraad en zelfstandig transport kunt u dozen kopen die zij vaak de volgende dag al leveren. Bij de Dozenhal vindt u dus altijd geschikt kartonnen verpakkingsmateriaal voor uw bedrijf. Op zoek naar verzenddozen voor uw webshop? Ook voor deze dozen bent u bij de Dozenhal aan juiste adres. U kunt deze verzenddozen gemakkelijk online bestellen waarna zij deze vaak direct uit voorraad kunnen leveren.

Verzenddozen kopen bij de Dozenhal

De Dozenhal beschikt over goedkope verzenddozen in diverse formaten. Van verzenddozen geschikt voor kleine producten tot verzenddozen voor grote pakketten. Afhankelijk van het type en de grootte van uw product, kunt u kiezen uit de verschillende formaten verzenddozen. In de ruime voorraad kunt u met de dozenzoeker handig zoeken om snel de juiste verzenddoos op maat te vinden. Mocht het gewenste formaat er toch niet tussen staan, dan kunnen zij ook verzenddozen op maat produceren. 

Alle verzenddozen zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor gebruikte verzenddozen kunt u flink besparen en goedkoop verzenddozen kopen. De gebruikte dozen zijn uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Dozenhal.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzenddoos voor uw zendingen heeft geselecteerd kunt u een proefdoos aanvragen. Hiermee kunt u bekijken of de geselecteerde doos aan uw wensen voldoet wat betreft de kwaliteit en de afmetingen. 

Dozen van hoogwaardige kwaliteit

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor alle mogelijke soorten verpakkingsdozen. Er is een ruime keuze uit verschillende formaten en het is zelfs mogelijk om tweedehandse dozen aan te schaffen. Alle dozen die de Dozenhal levert zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit karton. Hierdoor zullen de dozen de verpakte inhoud goed beschermen en ziet de ontvanger van de zending dat er zorg en aandacht is besteed aan de verpakking.

Met maar liefst 2500 verschillende formaten tweedehands dozen besteedt de Dozenhal aandacht aan de gevolgen voor het milieu door de verpakkingsdozen. Met deze tweedehands dozen kiest u niet alleen voor hergebruik maar bespaart u ook op uw budget.