Samen-1

Office 365 back-up

Wist u dat u nog vrij gemakkelijk belangrijke e-mails en bestanden kunt verliezen, zelfs met een back-up van Office 365? Verwijderde bestanden hebben namelijk een beperkte tijd dat ze bewaard worden, met het bijkomende risico dat u er pas achter komt dat u iets belangrijks hebt verwijderd wanneer de back-up al niet meer beschikbaar is. Door gebruik te maken van BackupMyOffice365 hoeft dit niet meer te gebeuren. U maakt op deze manier een back-up van uw exchange online, en uw SharePoint omgeving. Op deze manier blijven al uw e-mails, agenda, contactpersonen, OneDrive, Teams en SharePoint sites gewoon vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week beveiligd tegen fouten, hacken en ongewenste verwijderingen.

De voordelen van een Office 365 back-up

U kunt genieten van een heleboel verschillende voordelen wanneer u kiest voor een Office 365 van ons. U kunt namelijk met gemak verwijderde bestanden terughalen omdat alles automatisch langer en veiliger bewaard blijft dan met de standaard retentiepolicy van Office 365. Zo weet u zeker dat zelfs per ongeluk verwijderde bestanden gewoon behouden blijven. Bovendien zijn al uw mails ten alle tijden beschikbaar, bij ons worden korte termijn en lange termijn back-ups gemaakt en met deze methode zijn alle mails te vinden met een zeer handige point-in-time functie. Daarnaast kunt u op deze manier interne bedreigingen voorkomen, bedrijven lijden namelijk vaker dan u zou denken aan schade doordat medewerkers bestanden verwijderen.

Nog meer voordelen

U dacht dat we al klaar waren, maar er zijn nog meer voordelen! Uw data is namelijk ook afgeschermd voor virussen, wanneer een virus uw systemen infecteert zijn al uw bestanden bewaard gebleven. Malware en virussen krijgen op deze manier geen kans, wanneer bestanden op slot gezet worden kunt u ze eenvoudig terughalen met de back-up. Tot slot is alles met onze back-up van Office 365 zeer makkelijk te beheren, en voldoet het allemaal aan de regelgeving. Wij kennen namelijk de specifieke eisen die gesteld worden aan het opslaan van data en de retentie ervan voor iedere sector. Met onze hulp heeft u dus eenvoudige controle over al uw bestanden, en nog veel meer.