Samen 1
Business / Business Services

Schuifpuien zijn veelzijdig

Schuifpuien openen onbegrensde mogelijkheden voor de diversiteit van een ruimte. U kunt eenvoudig ruimtes verdelen en zelfs complexe ruimte oplossingen creëren. Met een schuifpui kunt u ook ruimte creëren en een kleinere ruimte groter maken door meerdere ruimtes samen te voegen.

Het opent deuren

Schuifpuien zijn niet meer weg te denken in de huidige samenleving. De huidige trend in de moderne appartementengebouw is om kleinere appartementen te bouwen en gebruik te maken van elke vierkante cm. In deze situaties is een schuifdeur een populaire deur keuze. Waar het openen van een scharnierdeur lastig en omvangrijk zou zijn, doet een schuifdeur hetzelfde makkelijker en is ruimtebesparend. Schuifdeursystemen bieden mogelijkheden voor de inrichting van het interieur en is niet alleen een deur, het kan veel meer zijn. Een schuifpui maakt deel uit van het interieurontwerp, de ruimte en van een zorgeloos dagelijks leven.

Veel verschillende soorten deuren

Er zijn veel verschillende soorten deuren: draaideuren, schuifpuien, vouwdeuren, Franse deuren. Draaideuren en schuifpuien zijn de meest voorkomende in woningen. Terwijl draaideuren de traditionele favorieten zijn, wint de schuifpui meer en meer aan terrein. Veel moderne huizen hebben ten minste één set schuifdeuren. Dit komt omdat ze het huis een moderne en innovatieve uitstraling geven, meer dan de traditioneel aanwezige draaideuren die overal te zien zijn.

Unieke uitstraling aan elke woning

Schuifpuien geïnstalleerd op de plekken van een woning kunnen gemak en stijl bieden en de woning een unieke uitstraling geven. De ideale plek, naar mijn mening, waar een schuifpui geplaatst zou moeten worden is in ruimtes die in direct contact staan met de achtertuin van het huis. Op die plekken is er sprake van veel ‘verkeer’. Een schuifpui biedt dan meer ruimte zodat de bewoners en bezoekers zich vrijer kunnen bewegen.

Nog meer voordelen

Daarnaast bieden de schuifpuien van Schipper Ede Schuifpuien & Kozijnen nog meer voordelen:

  • Ze laten meer natuurlijk licht in de woning toe.

  • Ze zorgen voor energiebesparing.

  • Ze hebben een hoog isolatieniveau.

  • Ze geven de illusie van meer ruimte.

  • Ze bieden extra veiligheid en beveiliging aan de woning.

  • Ze geven een ononderbroken uitzicht van binnen naar buiten.