Samen 1
Image default
Business / Business Services

Sfeervol interieur met Den Braber Interieurbouw

Wij van Den Braber Interieurbouw meubelmaker nabij Veenendaal kunnen de juiste sfeer voor u creëren. Sfeer kan voor iedereen anders zijn. We luisteren daarom goed naar de wensen van onze klanten en maken deze vervolgens tot werkelijkheid. Zo krijgt u een sfeer in huis die aansluit op uw gevoel. Onze werkplaats is gevestigd in Renswoude. We realiseren echter projecten door heel Nederland. Interieur voor woningen is niet het enige waar u ons voor in kunt schakelen. Ook zijn we actief in zakelijke projecten voor bijvoorbeeld winkels en kantoren.

Wat Den Braber Interieurbouw voor u kan betekenen

Den Braber Interieurbouw kan op verschillende terreinen iets voor u betekenen. We hanteren hierbij drie hoofd categorieën:

Interieurs

Een sfeervol interieur zorgt ervoor dat u zich prettig kunt voelen. Zoals gezegd is dit voor iedereen anders. Den Braber Interieurbouw heeft jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van maatwerk interieurs, keukens en meubels. In een persoonlijk gesprek kijken we naar uw wensen en voorkeuren. Uiteraard helpen wij hierbij met advies en inspiratie. Het eindresultaat is hierdoor altijd precies op maat. Zo kunnen we ook voor uw gevoel een passende sfeer creëren. 

Keukens

Qua keukens zijn er vele materialen en mogelijkheden beschikbaar. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij van Den Braber Interieurbouw hebben een echte passie voor keukens. We helpen u dan ook graag met de keuze. In onze werkplaats kunt u veel inspiratie opdoen en zien wat er mogelijk is. We staan hier ook klaar om samen met u uw wensen te bespreken.

Zakelijke projecten

Naast particuliere projecten houden we ons ook bezig met zakelijke projecten. Een sfeervol interieur is namelijk ook erg belangrijk voor uw kantoor of winkel.  Zowel werknemers als klanten kunnen hier baat bij hebben. Daarnaast zorgt Den Braber Interieurbouw ervoor dat het bedrijf ook echt een gezicht krijgt. Dit kan behaald worden door middel van een uniek interieur.

Impressies van gerealiseerde projecten

Op onze website www.Denbraberinterieurbouw.nl zijn impressies te bekijken van onze gerealiseerde interieurs, keukens en zakelijke projecten. Daarnaast kunt u veel van onze mogelijkheden bekijken in onze werkplaats in Renswoude. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0318 – 75 48 88. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

Een ruime vergaderlocatie in Veenendaal heb je bij Vonk360

Het wat en hoe van een arbeidsdeskundig onderzoek

Draadalg bestrijden is voor ons een eitje!