Samen 1
Business / Business Services

Stukadoor in Zaandam?

Bent u op zoek naar een betaalbare en vooral goede stukadoor in Zaandam? Dan zit u bij Patrick Dolleman aan het goede adres! Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u mooie kwaliteit aan stucwerk kunt krijgen voor een ontzettend scherpe prijs. Dat komt omdat we al veel jaren gespecialiseerd zijn in het vakgebied van pleister- en stucwerk. Alle problemen zijn we al drie keer eerder tegengekomen, dus alles wordt ook binnen een handomdraai opgelost. Daarnaast zijn onze stukadoors vakmannen, dus ze hebben een goed oog voor detail die u terug zult zien in het eindresultaat wanneer u voor Patrick Dolleman kiest!

Patrick Dolleman, stukadoor in Zaandam

Wij werken dus als stukadoor in Zaandam, maar wat kunnen we allemaal voor u betekenen? Heel veel! Om een aantal dingen te noemen die we voor u kunnen doen, we zijn bedrijvig in sierpleister, glad pleisterwerk en lijsten. Wat houdt het allemaal in? We zullen het stuk voor stuk uitleggen, zodat u een goed idee kunt opbouwen van wat we allemaal kunnen doen.

Sierpleister

We beginnen met het sierpleister, wat ook wel bekend staat als spachtelputz, dat is de Duitse benaming die we een hele tijd geleden hebben overgenomen. Sierpleister houdt in dat u een erg mooie en praktische afwerking van uw muren krijgt. Er zijn een heleboel sierpleisters die ook in kleur kunnen worden aangebracht. Het grote voordeel hiervan is dat u hierdoor geen moeite hoeft te steken in het zoeken van schilders die de kleur voor u kunnen aanbrengen, want die zit er al!

Glad pleisterwerk

Dan hebben we glad pleisterwerk, wat ook wel bekend staat als raappleisterwerk. Wat hiermee wordt bedoeld is dat de stukadoor een ruwe of ongelijke ondergrond vlak en glad maakt. Er wordt dan een laag gips aangebracht die tussen de vijf en vijftien millimeter dik is, waardoor de muren er weer glad en homogeen uit komen te zien.

Lijsten

Een van de meest voorkomende lijsten die we tegenwoordig aanbrengen is de platte plint, die zal u ook wel in andere huizen gezien hebben. Deze worden dan gemonteerd, en geven het plafond een beetje extra!