Samen 1
Business / Business Services

Waar koop jij je make up?

Er zijn zo veel aanbieders van make up dat je bijna niet meer weet waar je op moet letten als je een keuze aan het maken bent over naar wie je eigenlijk graag wil gaan. Ieder heeft zo zijn voordelen, van de lokale drogist tot een speciaalzaak op gebied van make up, alles is er. In deze blog zal ik jullie kennis laten maken met een nieuw concept, namelijk van Beauty88. Hetgeen wat bij hen zo gaaf is is dat het een winkel is via internet. Nu is dat niet per se iets nieuws, maar in de make up branche heeft fysieke verkoop toch wel sterk de overhand. Heel veel mensen zullen een hekel hebben aan het aanschaffen van make up bij de drogist, omdat de beschrijving van de producten niet altijd even duidelijk is. Waar moet je nu precies op letten en past dit wel bij mijn huid of niet? Bij Beauty88 is voor al dit soort vragen over make up direct een antwoord te vinden in de productbeschrijving.

 

Make up bestellen bij Beauty88

Het is bij Beauty88 heel eenvoudig om make up te bestellen, je sleept het naar je winkelmandje, hierna reken je af en vaak ligt het de volgende werkdag al op de stoep. Dit is natuurlijk niet meer vernieuwends, maar waar Beauty88 zich in onderscheidt is het volgende. Beauty88 zet bij de producten een enorm uitgebreide beschrijving zodat je precies weet wat voor make up je smeer op je gezicht en waar je hierbij op moet letten. Dit zorgt ervoor dat mensen met een gevoelige huid goed zijn voorgelicht en verrassingen niet voorkomen bij aankopen bij Beauty88. Mocht je toch behoefte hebben aan een stem die je advies geeft kun je ook altijd bellen naar de klantenservice van Beauty88.

 

Al op de website gekeken?

Heb je halverwege dat je deze blog leest nog niet op de website gekeken? Doe dit dan nu! Er is veel informatie te verkrijgen over het aanbod en alle procedures en verwachtingen dat je direct kunt bepalen of Beauty88 de juiste aanbieder is voor jouw make up.