Samen 1
Image default
Cadeau

Sorry zeggen met een cadeau

Ruzie met je vriendje en op zoek om het goed te maken met een cadeau? Ruzies horen bij elke mooie relatie. Grijp het aan als een kans om hem te laten zien hoeveel je van hem houdt en de romantiek weer helemaal aan te wakkeren.

Waarom is sorry zeggen zo belangrijk?

In elke relatie zijn er meningsverschillen, uitdagingen en conflicten. Ook in de liefde komt er een moment dat je je voet in je mond steekt en dan wordt het een uitdaging om de spanning te verlichten. Als je je ergens over verontschuldigt moet je je ervan bewust zijn dat als je zegt dat het je spijt, dat eigenlijk betekent dat je een feit vaststelt, door te zeggen dat je het niet meer zult herhalen, je je verbindt aan een belofte en als je het goed wilt maken met je geliefde, neem je een verantwoordelijkheid op je. Dus met een gezonde combinatie van deze drie punten en liefde, vrede en vergeving, kun je alle conflicten oplossen!

Zoek naar unieke en doeltreffende manieren om je te verontschuldigen

Word creatief, geestig en uniek met je reactie op het conflict! Een stap zetten na een woordenwisseling kan ongemakkelijk zijn. Zeggen ‘Het spijt me! Let’s kiss and make up’ op een creatieve manier, zoals het uitprinten op een zonnenbord met schattige glimlachjes, hartjes of kusjes, kan heerlijk vertederend zijn, zeker om zijn hart te doen smelten. Je zou de verontschuldiging scrabbelen met de speltegels op aanrechtbladen, badkamer, kast of woonruimte met snoepjes, bloemen en korte liefdesbriefjes. Als hij een fervent lezer is, geef hem dan misschien ‘de vijf talen van verontschuldiging – hoe je genezing in al je relaties kunt ervaren’ boek met een boodschap op de voorpagina van het boek waarin je je schuld uitlegt en een belofte om jezelf te verbeteren met een uitnodiging om het boek samen te lezen.

Kijk hier eens voor een leuk sorry cadeau man of een romantische cadeaubox.