Wanneer uw CV ketel aan de onderkant lekt dan is dat erg hinderlijk. De lekkage zal zo snel mogelijk moeten worden aangepakt om ergere problemen voor te blijven. U weet waar de lekkage zit en u wilt dit graag zelf oplossen? Dat kan met de Repa-Tech afdichtingsproducten van het bedrijf Leakfix. Het gebruik van deze producten is niet ingewikkeld en u bespaart zo op de kosten van een loodgieter. Daarbij is er een duidelijk stappenplan voor de reparatie dat volledig online is te zien op de website van Leakfix. Zo lost u eenvoudig en voordelig het lek aan de onderkant van uw CV ketel zelf op.

Repa-Tech afdichtingsvloeistoffen

Wat doen de Repa-Tech producten precies en hoe lost u met deze producten zelf de lekkage aan de CV ketel op? De producten van Repa-Tech zijn afdichtingsvloeistoffen. Wanneer u deze afdichtingsvloeistof in de leidingen brengt, vindt de vloeistof zich een weg naar het lek. Vervolgens start het kristallisatieproces van de vloeistof. Dit komt door de zuurstof die rondom het lek aanwezig is, in combinatie met de temperatuur van het water. De afdichting start hiermee en kan enkele dagen duren. Wanneer uw CV ketel lekt, kunt op deze wijze dus zelf de lekkage verhelpen. Het is wel belangrijk goed het stappenplan door te nemen en dit plan te volgen. Zo zult u de producten op de juiste manier kunnen toepassen.

Producten aanschaffen

Heeft u last van een CV ketel die lekt aan de onderkant en bent u geïnteresseerd in het zelf oplossen hiervan? Bezoek dan de webshop van Leakfix en schaf de benodigde Repa-Tech producten direct aan. Heeft u aanvullende vragen dan kunt u contact opnemen met dit bedrijf. De experts bij van Leakfix weten u alles te vertellen over de producten en het gebruik hiervan.

https://leakfix.nl

Comments are closed.