Samen 1
Image default
Dienstverlening

Dit is dé leverancier van kunststof industrievloeren

Een werkplaatsvloer heeft een hoop te verduren. Zeker wanneer u een vloer van beton heeft, zal deze gedurende de jaren sporen nalaten. Grindnesten en oneffenheden zorgen voor gevaarlijke situaties op de werkvloer zodra de vloer ouder wordt. U hoeft maar een stuk gereedschap te laten vallen en er zit een scheur in. De oplossing? Een werkplaatsvloer via Soldicoat B.V. in Deventer! Een coatingsysteem op uw industrievloeren van Soldicoat B.V. biedt hierbij dé oplossing zodat uw vloer geen naden heeft, geen oneffenheden en een zeer hoge druksterkte en slag- en stootvastheid heeft. Zelfs een ongelukje is geen probleem meer met een naadloze werkplaatsvloer!

Het alternatief voor uw betonnen industrievloer

Dit bedrijf legt een coatingsysteem voor u aan als alternatief voor een betonnen industrievloer. Dit zorgt ervoor dat uw industrievloer een stuk functioneler wordt! Vaak wordt er gekozen voor een betonnen vloer, ondanks dat deze vloeren stoffig, niet olie- en vloeistofdicht is, ruw en uitgesleten en moeilijk schoon te houden zijn. Kies voor een coatingsysteem op uw industrievloer en dit 2- of 3-laags coatingsysteem biedt onder meer de volgende voordelen: geen vieze vlekken in de vloer, stofvrij, eenvoudig te reinigen, goede slijtvastheid en een antislip afwerking is mogelijk.

Houdt uw werkplaatsvloer lange tijd mooi

Uw werkplaatsvloer maakt u zo sterk als u zelf wilt. Kies voor een afwerking van epoxy of polyurethaan met een dikte van 200 tot 500 micron. De keuze is geheel aan u. Uiteraard moet er op uw werkvloer ongestoord gewerkt worden. Daarom is de werkvloer ook bestand tegen trillingen van zware, industriële machines dankzij de hoge druksterkte. Het oog wil natuurlijk ook wat, zeker wanneer u regelmatig klanten ontvangt. Maak uw werkvloer representatief en kies voor een vloer in uw huisstijl met een mat- of glansafwerking. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van coatings bij dit bedrijf? Of wilt u weten of een werkplaatsvloer binnen uw budget past? Neem contact met hen op!

Gerelateerde artikelen

Wat is een trilzeef eigenlijk en waarom mag dit apparaat niet langer uit uw productielijn ontbreken?

Een ruim aanbod aan caravan occasions

Een bouwbedrijf in Arnhem voor verbouwprojecten