Samen 1
Dienstverlening

Een ESD tafel zorgt ervoor dat u veilig kunt werken met elektronica

Wilt u in uw bedrijf ESD veilig werken, zorg dan dat er altijd de beschikking is over een ESD tafel. Electro Static Discharge (ESD) kan voor serieuze schade zorgen aan uw elektronische producten. Uiteraard wilt u dit voorkomen en daarom is het van belang om ESD veilig te werken. Als u op zoek bent naar een bedrijf om u hierin te ondersteunen, kunt u terecht bij het veelzijdige bedrijf elQuip. Met 40 jaar ervaring kunnen zij u alles vertellen over werkplaatsinrichting voor elektrotechniek en elektronica. Daarnaast zijn zij distributeur van het Duitse merk Erfi en hebben zij hun eigen merk Flexiline.

 

Schade aan uw elektronica wordt voorkomen met ESD tafels van Flexiline

Als u kiest voor een ESD tafel van Flexiline weet u zeker dat u kiest voor een uitstekende werktafel. Alle tafels zijn conform de norm IEC 61340-5-1 en daarbij nog voorzien van werkbladen die volume geleiden. De werkbladen zijn aan de onderkant op meer dan 10 plaatsen geaard zodat een elektrostatische ontlading lokaal wordt afgevoerd naar de onderkant van het blad. Hierdoor is de kans nihil dat de elektronica in aanraking komt met potentiaal verschillen. Reguliere ESD tafels beschikken hier niet over, waardoor de kans op schade aan uw elektronica groter is. Met een ESD tafel van Flexiline is uw elektronica dus optimaal beschermd tegen ESD.

 

Ook in hoogte verstelbare werktafels van Flexiline

Maakt u graag gebruik van in hoogte verstelbare werktafels in uw bedrijf? Ook dit behoort tot de mogelijkheden met de modulaire ESD tafels van Flexiline. De werktafels kunnen namelijk zo worden samengesteld als u wenst. Hiermee kunt u dus een in hoogte verstelbare werktafel creëren waaraan ook ESD veilig gewerkt kan worden. Kijkt u voor meer informatie over alle producten van elQuip op de website en ontdek wat u nodig heeft voor een ESD veilige werkplaats.