Samen-1

Kies duurzaam Douglas hout voor uw buitenconstructie

Douglas hout is zeer geschikt voor het bouwen van constructies die zich buitenshuis bevinden. Denk bijvoorbeeld aan schuren, schuttingen, stallen, overkappingen, veranda’s en vlonders. Douglas hout is sterk en geeft stabiliteit. Een andere eigenschap is de natuurlijke duurzaamheid van dit hout. In onbewerkte staat heeft Douglas hout een levensduur die minimaal tussen de tien en vijftien jaar ligt. Wilt u deze houtsoort voor uw buitenproject gaan gebruiken? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Tuinhout Compleet. Bij deze houthandel vindt u niet alleen een groot assortiment aan Douglas hout, maar u bestelt uw houtproducten ook nog eens gemakkelijk online.

Douglas hout: een scala aan mogelijkheden

In de webwinkel van Tuinhout Compleet kunt u terecht voor de aankoop van Douglas schaaldelen, blokhut profielplanken, Zweeds rabat, terrasdelen en dakbeschot. Daarnaast vindt u een brede collectie aan Douglas planken, balken, regels en ribben. De Douglas planken kunt u selecteren aan de hand van de toepassing. Wilt u een schutting maken? Kies dan bijvoorbeeld voor geschaafd hout. Bent u op zoek naar hout voor het vervaardigen van meubels? Bekijk dan eens de bezaagde Douglas planken. Voor het bekleden van de gevel van uw woning is Douglas hout ook een goede optie. Hiervoor vindt u onder meer Zweeds rabat hout bij Tuinhout Compleet.

Douglas hout bestellen in de webshop

U kunt als particulier Douglas hout bestellen in de webshop van Tuinhout Compleet, maar ook als zakelijke klant kunt u een order plaatsen. Naast de specifieke Douglas planken kunnen eveneens aanvullend benodigde artikelen mee besteld worden, zoals ijzerwerk en afwerkingsproducten. Vervolgens wordt uw order verwerkt en mag u uw bestelling gemiddeld binnen tien werkdagen op het bezorgadres verwachten. Mocht u advies wensen over uw project alvorens een aankoop te doen, dan staan de specialisten van deze houthandel voor u klaar. Ook voor vragen over de houtproducten, toepassingen of maatwerk kunt u contact opnemen met Tuinhout Compleet.