Samen 1
Image default
Dienstverlening

Maak impact met een bedrijfsfilm

Vraag je je ook wel eens af hoe je met jouw bedrijf nu echt indruk kunt maken op je doelgroep? Of wil je juist een bepaalde boodschap op een pakkende manier overbrengen aan je medewerkers? Wat je doel ook is, het maken van een bedrijfsfilm is dé oplossing. Door middel van een korte, krachtige video kun je jouw boodschap in een paar minuten visueel maken. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden en daarom is dit ook zo’n geliefde oplossing. Door middel van beelden van jouw bedrijf, passende muziek, een voice-over en eventuele special effects trek je de aandacht van je doelgroep. Daarnaast is een animatie laten maken ook een optie. Via zo’n video kun je een complexe zaak vertalen naar iets tastbaars waardoor het herkenbaar wordt voor de kijker.

Een bedrijfsfilm laten maken? Deze expert weet er wel raad mee!

Als je een bedrijfsfilm of animatie video wilt laten maken, schakel je het beste een expert in. Playforward is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van video’s en animaties en helpt je hier graag mee. Deze specialist heeft al voor meer dan 200 bedrijven door heel Nederland projecten uitgevoerd. Ze gaan zorgvuldig te werk via een snel en soepel proces. Zo starten ze met een brainstormsessie. Aan de hand van jouw wensen en hun creatieve ideeën wordt er een concept opgesteld. Dit concept wordt uitgewerkt tot een concreet script. In het geval van een reguliere bedrijfsfilm starten ze daarna met de opnames. Als je een animatie video wilt laten maken, creëren ze eerst nog een storyboard en gaan dan aan de slag met de animatie zelf. Vervolgens worden de beelden gemonteerd tot een geheel. Voordat ze de video opleveren, vindt er nog een beoordeling plaats en kun je eventuele verbeterpunten aankaarten. Dit alles duurt ongeveer vier weken.

Neem contact op en bespreek je wensen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een bedrijfsfilm of animatie video te laten maken? Neem dan contact op met Playforward. Zij luisteren naar jouw wensen, denken mee en bespreken het kostenplaatje. Bij hen ben je verzekerd van een video op maat waarmee je de aandacht trekt van je doelgroep en de boodschap echt binnenkomt. Klinkt goed toch?

 

Gerelateerde artikelen

Wil je meeteen hulp bij buitensluiting?

Snel en goed geholpen door een deskundige advocaat in Antwerpen

Plaats uw beveiligingscamera op kantelbare cameramasten voor het beste uitzichtpunt