Samen 1
Image default
Dienstverlening

Vloerverwarming infrezen of uw cementdekvloer uitbreiden door een expert

Een vloerverwarming is de ultieme oplossing in huis voor het bestrijden van vervelende kou in de wintermaanden. Met vloerverwarming hoeft u niet meer tandenklapperend te bewegen over een ijskoude vloer, maar flaneert u zorgeloos over u keuken-, woonkamer- of slaapkamervloer zonder dat u beperkt wordt door de lage temperatuur van buiten. Vloerverwarming is een gezonde en duurzame manier om uw huis te verwarmen. Deze vorm van verwarming creëert namelijk minder vochtplekken en schimmels dan een standaard radiatorverwarming. Bent u op zoek naar een échte expert gespecialiseerd in het infrezen van vloerverwarming? Multi Vloeren Brabant, gevestigd in Boekel, is al sinds 2001 werkzaam al vloerspecialist. De firma is tevens een erkend leerbedrijf waar de jongere generaties terecht kunnen om alle kneepjes uit het vak (bij) te leren.

Een gezonde, duurzame vloer

Heeft u ook interesse in het aanbrengen van een wapening in uw cementdekvloer? Ook voor deze installatie is uw vloer bij Multi Vloeren Brabant in goede handen. De professionals maken hiervoor gebruik van glasvezelnetten voor dekvloeren. Dit materiaal zorgt namelijk voor een verminderde hoeveelheid aanmaakwater. Een wapening verstevigt een cementdekvloer: het risico op kripscheuren wordt nihil en de vloer kan zwaarder worden belast. Zo kan het risico op scheuren worden teruggebracht tot wel 70%.

Dé specialist in verwarmingselementen

Multi Vloeren Brabant beschikt over zowel de juiste ervaring als expertise en realiseert voor u een kwaliteitsvloer, geheel ontworpen en geïnstalleerd op maat. De professionals bieden persoonlijke service, wat mogelijk is doordat het bedrijf bewust kleinschalig werkt. Wilt u een vloerverwarming laten infrezen door een professional van Multi Vloeren Brabant of een wapening laten aanbrengen in uw cementdekvloer, dan worden al uw wensen in acht genomen en waar mogelijk doorgevoerd. Kies voor een betrouwbare partner, gespecialiseerd in verwarmingselementen: schakel de expertise in van Multi Vloeren Brabant uit Boekel.

Vraag een gratis offerte aan

Heeft u interesse in het laten infrezen van een vloerverwarming in uw woning of wilt u wapening aanbrengen in uw cementdekvloer? Wacht niet langer en vraag direct en vrijblijvend een offerte aan op maat. Zo ontdekt u de mogelijkheden en datgeen wat u kan verwachten. Voor meer informatie over de werkwijze en de diensten die het bedrijf aanbiedt, raadpleegt u de website.

https://www.multivloerenbrabant.nl/