Een vouwgordijn of lamellen op maat kunnen een prachtige aanvulling zijn op de rest van het interieur. Zo kan je kiezen voor een lichte kleur voor je vouwgordijn of lamellen op maat of juist een donkere kleur die goed past bij de rest van je interieur. Het kiezen van gordijnen is heel persoonlijk en daarom is het fijn als je een ruime keuze hebt qua stoffen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Een atelier waar je deze keuze zeker hebt, is BD Atelier in Westerlo. Kies je voor dit atelier voor jouw nieuwe raamdecoratie, dan kies je voor een persoonlijke service op maat, inclusief advies aan huis.

Vouwgordijnen of lamellen op maat van hoge kwaliteit

Raamdecoratie is vaak een aardige investering en als je er dan toch geld aan uitgeeft, kan je het beter direct goed doen. Bij BD Atelier worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt om jouw vouwgordijn of lamellen op maat te maken. Hierdoor kan je rekenen op een langere levensduur van je nieuwe raamdecoratie. Bij het bespreken van jouw wensen voor de nieuwe gordijnen, worden er ook verschillende stalen meegenomen. Zo kan je direct zien hoe een bepaalde kleur bij jouw interieur past. Op die manier worden miskopen voorkomen en krijg je de gordijnen van jouw wensen.

Ontdek het ruime aanbod van gordijnen op maat

Naast vouwgordijnen en lamellen op maat, zijn er diverse andere raamdecoraties verkrijgbaar bij BD Atelier. In het atelier in Westerlo worden bijvoorbeeld ook overgordijnen, en rolgordijnen op maat gemaakt. Je kan hier dus terecht om je gehele huis van raamdecoratie te voorzien. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken of slaapkamers. In een persoonlijk advies kan Barbara Doms van BD Atelier je een professioneel advies geven welke raamdecoratie het beste bij jouw huis passen. Neem contact op voor een advies op maat en ervaar direct de kernwaarden van dit atelier: professionaliteit, kwaliteit, originaliteit, tevredenheid en persoonlijkheid.

Comments are closed.