Samen 1
Energie

Zonnemarkt

Zonnemarkt is een onderneming die zich specialiseert in het leveren en installeren van zonnepanelen. Ze regelen alles van advies tot installatie. Ook bij een eventuele financiering of subsidieaanvraag helpen ze je graag.

De zonnepanelen van Zonnemarkt hebben een scherpe prijs. Door de voorraad in eigen beheer te hebben kun je rekenen op een snelle installatie. Klanten van Zonnemarkt beleven het bedrijf aan met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,7!


Voor particulieren

Zonnepanelen kopen bij Zonnemarkt is snel geregeld en binnen 4 stappen heb je zonnepanelen op jouw dak liggen. Hieronder bespreken we precies hoe het proces van Zonnemarkt werkt.

Adviesgesprek

Je wilt natuurlijk een systeem dat bij jouw woning past. Zonnemarkt helpt je hierbij. Door een goed adviesgesprek weet je direct wat voor installatie bij jou past. Zonnepanelen kopen doe je niet iedere dag, daarom is het belangrijk dat je precies weet wat jij kunt doen om de opbrengst te maximaliseren.

In het kosteloze adviesgesprek krijg je een persoonlijk advies van één van de adviseurs. Je hebt verschillende mogelijkheden om een adviesgesprek te starten. Je kunt online een offerte aanvragen, contact opnemen via het e-mailformulier en jouw vraag stellen of een kosteloze afspraak maken. Deze afspraak is bij Zonnemarkt op kantoor, of bij je thuis!

Offerte

In het adviesgesprek laat je weten wat jij precies wilt en verwacht. Vervolgens gaat Zonnemarkt voor je aan de slag om een goede set zonnepanelen samen te stellen. Zonnemarkt kijkt naar je huidige woonsituatie en geeft je een persoonlijk advies in de offerte voor zowel zonnepaneel als omvormer. Zonnemarkt stelt een vrijblijvende offerte op met alle verschillende mogelijkheden voor op jouw dak. Een offerte aanvragen is dus geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Zo weet je binnen 24 uur na de online aanvraag precies wat je kunt verwachten.

Van plan om zonnepanelen te kopen binnen een paar jaar? Ook dan is het zeker voordelig om een offerte aan te vragen. Zo heb je al een goed beeld van wat je qua kosten kunt verwachten, wanneer je overgaat tot de aanschaf van een zonnepanelen systeem.

Realisatie

Ben je akkoord met de offerte? Dan belt Zonnemarkt je op voor een afspraak. Deze afspraak betreft de installatie afspraak. De installatie vindt plaats binnen 1 werkdag, wel zo handig. De installatie wordt volledig afgestemd met jou. 

Je bepaalt zelf wanneer de installateurs van Zonnemarkt langskomen en daarnaast kun je jouw wensen aangeven tijdens dit telefoongesprek. Zo wordt zonnepanelen kopen bij Zonnemarkt heel erg persoonlijk gemaakt!

Nazorg

De zonnepanelen van Zonnemarkt zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Natuurlijk kun je zonnepanelen schoonmaken, maar dankzij de service- en supportmedewerkers van Zonnemarkt ben je eigenlijk geheel onderhoudsvrij. 

Met slechts één telefoontje kun je ervoor zorgen dat een specialist bij jou op locatie komt kijken naar je zonne-energiesysteem als je denk dat er wat aan de hand is. Zonnemarkt lost het probleem snel voor je op zodat je weet kunt profiteren van een optimaal werkend zonnepanelensysteem.

https://zonnepaneelkopen.org