Samen-1

Verras iemand met een fruitbox

Een leuke variant op de fruitmand is de fruitbox. Deze trendy box vol heerlijk vers fruit kun je aan iemand sturen die je wilt bedanken, feliciteren, opfleuren of misschien wel beterschap toe wilt wensen. Je kunt er ook voor kiezen om de box cadeau te doen aan iemand die je eens extra wilt verwennen met een gezonde dosis vitaminen. Een aanbod aan rijkgevulde fruitboxen vind je bijvoorbeeld bij Topfruit.nl. Dit bedrijf kan jouw fruitmand vaak al binnen 24 uur bezorgen bij de ontvanger van je geschenk. Lijkt het je leuk iemand op deze wijze te verrassen? Bestel dan vandaag nog een gezonde fruitbox online.

Een fruitbox kiezen

Op de website van Topfruit.nl vind je een overzicht aan alle verschillende fruitboxen die je kunt bestellen. Zo zijn er naast standaard fruitboxen ook speciale fruitboxen. Deze varianten bevatten naast lekkere frisse appeltjes en kiwi’s ook exotische fruit. Zo vind je in deze speciale box onder meer mango en ramboetan terug. Naast een exotische gevulde fruitmand biedt Topfruit.nl ook biologische fruitboxen aan met fruit dat wordt gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Deze biologische box bevat dus extra gezond fruit. Je kunt er ook voor kiezen je fruitbox te laten bezorgen met nog een extra attentie. Denk aan een zakje lekkere nootjes, een reep chocolade of bijvoorbeeld een setje tijdschriften.

Jouw fruitbox laten bezorgen

Heb jij een fruitbox gevonden die aansluit bij jouw wensen dan bestel je deze in een aantal eenvoudige stappen. Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid een kaartje te kiezen en zo een persoonlijke boodschap toe te voegen. Nadat je de adresgegevens hebt opgegeven waar je de fruitmand wilt laten bezorgen kun je een specifieke bezorgdatum kiezen, mocht je dit wensen. Vervolgens kun je online betalen met iDEAL of je creditcard. Wil je achteraf betalen voor de box? Dat is ook mogelijk met AfterPay of met je PayPal-account.