Samen 1
Image default
Groothandel

Kleinschalige groothandel met een passie voor food in Den Haag

Heeft u net als deze groothandel een passie voor food en woont u in de omgeving van Den Haag? Dan is Groothandel Su de ideale leverancier voor uw bedrijf. Zij zijn als kleinschalige en regionale groothandel erg flexibel. Denk hierbij aan de mogelijkheid om online de gewenste producten te bestellen en een uitgebreid assortiment met zowel A-merken als speciale merken. U zult versteld staan van de mogelijkheden binnen dit bedrijf.

Klein in formaat, maar groot in service

Doordat Groothandel Su een kleinschalig familiebedrijf is, hebben zij minder ruimte voor een grote foodafdeling in hun groothandel in Den Haag. Echter betekent dit dat zij groot zijn op een ander vlak, namelijk: service. Vanaf het moment dat u met deze groothandel in zee gaat, zult u merken dat er volop met u wordt meegedacht. Of dit nu is voor het regelen van speciale producten of het vervullen van een grote bestelling: u wordt van begin tot eind ondersteund en geïnformeerd naar de mogelijkheden. Daarnaast is dit bedrijf flexibel door ruimere levertijden aan te bieden, maar ook op het gebied van in- en export onderscheiden zij zich van andere groothandels.

Een veelzijdig assortiment

De food-afdeling van deze groothandel in Den Haag is verdeeld in talloze categorieën. Per categorie vindt u de diverse producten die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan meel, bloem, suiker, maar ook andere producten zoals blikfruit, gebakjes en specerijen. U kunt bij hen terecht voor het regelmatig inkopen van producten, maar ook als seizoensbedrijf kunt u bij hen terecht. Dit is ideaal als u als kermisexploitant in de omgeving van Den Haag staat.

Plaats uw bestelling online

Ontdek wat de food-afdeling van deze groothandel in Den Haag u te bieden heeft. Alle producten kunt u terugvinden op hun website. Kunt u een bepaald product niet vinden of wilt u een grote hoeveelheid hiervan inslaan? Neem dan vrijblijvend contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is de service die u van hem mag verwachten.

https://groothandelsu.com/