Samen 1
Image default
Groothandel

Skai leer als het perfecte alternatief voor echt leer

Wanneer je graag kwalitatief hoogwaardig nepleer, ofwel skai leer, wilt aanschaffen, ben je bij Leatherlook.com aan het juiste adres. Deze leerspecialist biedt een ruim assortiment aan met producten van echt leer en kunstleer. Het leer wordt verkocht per meter en is beschikbaar in diverse kleuren en structuren. Je bestelt het leer naar keuze voor een zeer aantrekkelijke scherpe prijs. Wil je een grote hoeveelheid kunstmatig leer aanschaffen voor je bedrijf? Of wens je een kleine meubelreparatie uit te voeren en heb je maar een klein lapje leer nodig? Bekijk snel de webshop van de leerspecialist en ontdek de mogelijkheden!

Dier- en onderhoudsvriendelijk materiaal

Qua uitstraling is skai leer identiek aan echt leer. Het kunstleer is een ideale keuze voor het bekleden van meubels of andere producten als alternatief voor leer, vervaardigd uit dierenhuid. Skai leer heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, ook is het een zeer duurzaam en diervriendelijk alternatief. Daarbij is het kunstleer eenvoudig te onderhouden en maak je het gemakkelijk schoon. In de collectie vind je rollen skai leer per meter in diverse neutrale kleuren, zoals zwart, rood en wit. Maar ook vind je het leer in allerlei fraai patronen. Wat de beste koopkeuze is, is natuurlijk afhankelijk van de stijl en kleuren die de boventoon voeren in jouw interieur of dat van jouw bedrijf, organisatie of instelling.

Ontvang advies op maat

Ieder project, groot of klein, wordt een waar succes met het skai leer van Leatherlook.com. Besluit je kunstleer te bestellen bij dé groothandel in leerproducten, dan profiteer van je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een snelle verzending. Heb je vragen over het aanbod? Of wens je persoonlijk advies te ontvangen? De professionals van de groothandel staan graag voor je klaar en voorzien je van gedegen advies op maat. Raadpleeg de website voor verdere informatie en de contactgegevens.

https://www.leatherlook.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips bij het uitzoeken van horeca meubilair en het inrichten van uw onderneming

20 kilo zaagsel kopen

Wat zijn de voordelen van geïsoleerd gereedschap?