Samen 1
Image default
Groothandel

Uw dranken gekoeld en netjes presenteren in een display koelkast

Bent u op zoek naar de juiste apparatuur om dranken gekoeld en mooi te presenteren in uw horecagelegenheid, bedrijfsruimte of winkel? Dan biedt een display koelkast voor u uitkomst. In een display koelkast met ledverlichting en glazen deuren presenteert u uw dranken netjes aan uw gasten, terwijl deze goed gekoeld blijven. Dit geldt natuurlijk ook voor eventuele etenswaren die u in uw display koelkast plaatst. Deze aantrekkelijke presentatie zorgt ervoor dat uw gasten eerder besluiten om iets te kopen; dat is toch ook uw doel? Schaf daarom een display koelkast aan bij Koopsretail, dé expert in koeltechnische apparatuur, en profiteer van dit voordeel.

Een gekoelde werkbank aanschaffen om versheid te garanderen

Naast dat het belangrijk is om uw dranken te koelen, is het ook van belang om uw ingrediënten goed te koelen. Zo bereidt u immers de verste gerechten en hapjes. Om ervoor te zorgen dat uw ingrediënten in de keuken goed gekoeld blijven, schaft u het beste een gekoelde werkbank aan. Bij een gekoelde werkbank worden er onder de werkbank gekoelde kasten geplaatst, waarin u eenvoudig uw ingrediënten en gerechten bewaart. Met name voor kleinere keukens biedt een gekoelde werkbank uitkomst, omdat u zo ruimte bespaart op de plek waar u normaal gesproken  eventuele extra koel- en /of vriesapparatuur heeft staan. Ook voor het kopen van een gekoelde werkbank, kunt u het beste terecht bij Koopsretail.

Schaf al uw koeltechnische apparatuur aan bij deze specialist

Of u nu een display koelkast, gekoelde werkbank of andere koeltechnische apparatuur nodig heeft, u schaft deze het beste aan bij Koopsretail. Bij dit bedrijf hebben ze namelijk al ruim veertig jaar ervaring met koeltechnische apparatuur voor met name de horeca. U kunt er dan ook van op aan, dat als u uw koeltechnische apparatuur bij deze specialist aanschaft, u profiteert van uitstekende kwaliteit en goede service. Bent u benieuwd welke installaties ze hebben voor uw bedrijf? Bekijk dan het volledige aanbod op de website. U kunt tevens contact met hen opnemen indien u meer informatie wenst.