Samen-1

Koop hier uw fusten en geniet van kwaliteitsbier

Bent u bezig met het regelen van een feest en zoekt u daar nog goedkope fusten bier van goede kwaliteit voor? Of heeft u een andere belangrijke gelegenheid, zoals een bruiloft waarbij u uw gasten kwaliteitsbier wilt serveren? Dan zit u bij Horecabier goed. Sinds 2005 zijn zij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij en leveren ze Pilsener met een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje. Of u nu 20, 30, 50 of 1000 liter bier wenst, zij leveren het!

 

Met vakmanschap en pure passie gebrouwen

Bij Horecabier werken ze met natuurlijke ingrediënten en bronwater. Zo geniet u van ieder biertje van 100% zuiver water uit Nederlandse bron, natuurlijke grondstoffen, een unieke receptuur en een heerlijk fris Premium Pilsener met 5% alcohol. Genieten dus! Vol passie gaan de vakmensen aan de slag met het brouwen van bier in een eigen Nederlandse brouwerij. Er wordt gedurende het hele proces, van begin tot eind, gewerkt aan een volmaakt eindproduct waarbij er alles aan gedaan wordt om de kwaliteit te waarborgen. En dat zult u merken. De fusten bier die u bij hen bestelt zijn heerlijk verfrissend waarbij bewezen wordt dat Pilsener van een goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

 

Voor zowel particuliere als zakelijke aanvraag

Wanneer u bij Horecabier uw fusten koopt, blijft u onafhankelijk en vrij in uw eigen keuzes. Voor particuliere feesten en evenementen, zoals jubileums en trouwerijen leveren ze precies de fusten die u wenst. Maar daarnaast is het ook mogelijk om zakelijke aanvragen te doen. Voor bijvoorbeeld slijterijen, restaurants, verenigingen, cruiseschepen, horecaondernemers en evenementenorganisaties leveren zij goedkope fusten bier op de tap om uw winst aanzienlijk te verhogen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kies uit de verschillende soorten bier en plaats direct uw bestelling. Landelijke levering is hierbij mogelijk en daarbij heeft u de gewenste fusten binnen 24 uur al in huis. Bezoek de website en ontdek de heerlijke frisse afdronk van de Premium Pilsener.

https://horecabier.nl