Samen 1
Huishoudelijk

Met goed onthardingszout zorgt u goed voor uw leidingen en machines

Bent u het zat dat uw leidingen en machines elke keer weer verstopt zijn en lopen de frustraties hierdoor soms hoog op? Dan loont het om goed onthardingszout te gebruiken. Dit zout werkt namelijk als een filter en trekt alle kalkvormende mineralen uit het water. Hierdoor raken uw leidingen en machines minder snel verstopt en kunt u het water gebruiken voor in uw bedrijf, huis of zwembad. Bij H. van Namen B.V. heeft u de mogelijkheid om onthardingszout te kopen in hygiënische verpakkingen. Het zout dat u bij deze specialist koopt is helemaal vrij van verontreinigingen. Voorkom onnodige frustraties en maak gebruik van goed onthardingszout!

Onthardingszout met hoge zuiverheid

Wanneer u onthardingszout wilt gebruiken, is het van belang om op de zuiverheid van het zout te letten. Hoe hoger dit percentage is, des te beter het zout zijn werk doet. Het zout van H. van Namen B.V. bestaat uit 99.8% zuiver zout. Hierdoor weet u zeker dat er geen andere verontreinigende stoffen zijn toegevoegd. Dit is erg belangrijk wanneer uw machines of leidingen worden ingezet voor de voedselconsumptie. U heeft de keuze uit onthardingszout in de vorm van tabletten of korrels. Wilt u tabletten bestellen? Dan is het belangrijk om kijken naar hoe hard de tabletten zijn samengeperst. Dit verkleint namelijk de kans op klonteren.

Deskundig advies van een ervaren specialist

H. van Namen B.V. is een onafhankelijke particulier met meer dan 60 jaar ervaring. Op de website van deze specialist bestelt u uw onthardingszout 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wanneer u vragen heeft over het onthardingszout en het gebruik hiervan, neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van deze specialist. Het soort zout is namelijk afhankelijk van de waterontharder en de hardheid van het water. De medewerkers van H. van Namen B.V. geven u deskundig advies. 

 

 

 

https://www.vannamen.nl