Samen 1
Industrie

Bereken de kosten van een lekkage van perslucht

Lekkages in uw perslucht systeem kunnen hoogoplopende kosten met zich meebrengen. U kunt gemakkelijk 80% besparen over uw lekkageverliezen. KDS kan dit snel en gemakkelijk voor u in kaart brengen en daarmee kunt u beginnen met besparen. Gemiddeld verdienen klanten van KDS al binnen 40 dagen de kosten van de reparatie terug. Zo bespaart u duizenden euro’s en kunt u er met een gerust hart van op aan dat u niet onnodig geld verliest. De kosten van een lekkage van perslucht zijn onnodig hoog en dus makkelijk op te lossen door de service van KDS in te schakelen.

Zo kunnen ze uw persluchtlekkages meten

KDS is gespecialiseerd in het vinden van lekkages in uw perslucht. Dit doen ze simpelweg door de persluchtlekkages te meten en zo kunnen ze u vertellen of er een lekkage zit in uw persluchtsysteem. Dit rapporteren ze dan gemakkelijk en duidelijk voor u en ze kunnen de lekkage vaak al terplekke repareren. U krijgt hierbij een heldere rapportage waardoor u inzicht vergaard over de verspilling van het lek en besparing door de reparatie. Na de reparatie wordt altijd gecheckt of de reparatie succesvol is geweest en of de lekken zijn gedicht. Ook kunt u onafhankelijk besparingsadvies ontvangen van KDS, waarin het duidelijk en overzichtelijk wordt wat u kunt verbeteren, gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Laat het zo snel mogelijk oplossen

Overtuigd van het feit dat dit een makkelijk en snel op te lossen probleem is? Schakel dan snel KDS in en binnen 40 dagen heeft u de service er al uit bespaard! Neem telefonisch contact op voor een afspraak of wanneer u vragen heeft over de service die KDS biedt aan haar klanten. Wanneer u gebruik maakt van de services van persluchtlekkages laten meten door KDS, weet u zeker dat u geld bespaart en weer in uw bedrijf kan stoppen!